Magazin

Vranješ objavio kako se ljubi s Katarinom Grujić, a onda mu zaprijetio tuzlanski biznismen

Napisao H. H.

Ognjen Vranješ je postavio snimak na kom se ljubi s Katarinom Grujić, i to samo deset minuta nakon što je Duško Tošić lajkao pjevačicine slike.

Kako izvor tvrdi, Ognjen sve radi da bi isprovocirao Tošića, ali ovoga puta nije ni slutio da će u Kaćinu odbranu stati njen dečko Semir Junuzović, tuzlanski biznismen, piše Kurir.

– Odmah nakon toga Grujić ga je pozvala i s njenog telefona se javio Semir, koji je zaprijetio Vranješu i rekao mu da odmah obriše snimak ako ne želi probleme. Također ga je pitao šta mu to znači i napomenuo mu da više neće da čuje da na bilo koji način uznemirava njegovu djevojku – ispričao je navodno izvor za ”Kurir” i dodao da Ognjenu nimalo nije bilo prijatno kada je čuo Semirov glas umjesto Kaćin.

– Fudbaler se izgubio kada je čuo muški glas, nije znao šta drugo da kaže osim da će taj snimak ukloniti sa svog profila i da ne želi probleme. Naravno, Semiru se nimalo nije svidjelo što se dvojica fudbalera prepucavaju preko njegove djevojke. Duška nije zvao jer smatra da nije toliko strašno što joj lajka slike, pošto je ona ipak poznata ličnost, a i zna Tošića privatno – tvrdi izvor.

Komentari

komentara