Magazin

BIVŠA ŽENA ACE LUKASA ZAVRŠILA U BOLNICI: Pukao joj silikon u zadnjici, vrijedan 7.000 EURA!

Sonja Vuksanović - Instagram
Napisao H. H.

Sonja Vuksanović nedavno je preživela dramu – dobila je sepsu ( infekciju krvi) zbog silikona u zadnjici koji je pukao.

Ona je pozadinu po drugi put povećala početkom godine na jednoj klinici u Istanbulu, kod estetskog hirurga kog joj je preporučila Jelena Karleuša i to je platila 7.000 eura.
Toliko je bila zadovoljna da nije ni slutila da bi ikad moglo da dođe do komplikacija. Ali desilo se.

Situacija je bila dramatična.

“Sonja je bila sretna što konačno ima gu*u kakvu je oduvijek želela. Sve je bilo u redu i ništa nije ukazivalo da će joj život visiti o koncu zbog implantata. Nažalost, došlo je do ozbiljne upale, Sonja je dobila visoku temperaturu i hitno je morala u bolnicu. Nakon pregleda ljekar joj je rekao da joj je silikon koji je pukao izazvao sepsu i tada je počela njena borba. Liječenje je trajalo danima, a ona se sada, hvala bogu, dobro osjeća”, priča Kurirov izvor blizak Vuksanovićki.

Naš sagovornik ističe da je Sonja prvi put zadnjicu povećala prije tri godine, kad je ugradila akva-filere, i da je tada sve bilo u najboljem redu.

“Prvo iskustvo joj je pozitivno pa zato nije dugo razmišljala da li da doradi zadnjicu. Ovog puta stavila je silikon, ali je očigledno donijela pogrešnu odluku. Kad se vratila sa intervencije u Turskoj, došlo je do infekcije, pa je već poslije nekoliko dana ponovo otišla u Istanbul na doradu. Nakon toga sve je bilo u redu do prije nekoliko sedmica, kad joj se ovo dogodilo”, završava izvor.

Inače, Sonja je i sama u januaru napisala na Instagram profilu da uvijek treba ići kod proverenog stručnjaka, i to kao komentar na Karleušin snimak u kojem hvali poznatu istanbulsku kliniku za estetsku hirurgiju, koju posjećuju i svjetske zvezde.

“I kad se odlučite za estetske zahvate, birajte najbolje stručnjake, jer je zdravlje uvijek na prvom mjestu. Vrhunske rezultate bez komplikacija mogu da vam garantuju vrhunski i u svijetu priznati doktori”, napisala je Sonja tada i ne sluteći da će uskoro upravo zbog želje da ima veću zadnjicu voditi važnu životnu bitku.

Komentari

komentara