Magazin

Jelena Karleuša se na snimanju “Zvezda Granda” potpuno opustila, a o jednoj sceni pričat će svi

Napisao H. H.

Priznala da je za jednog takmičara glasala samo zbog njegovog izgleda…

Nakon smrti majke, srbijanska pjevačica Jelena Karleuša se prije nekoliko dana vratila u takmičenje “Zvezde Granda”, u kojem je već godinama član žirija. Na današnjem snimanju emisije pojavila se u animal printu, a dok su kamere bile isključene, nije bila raspoložena za šalu, pa je sve vrijeme bila ozbiljna, dok je, kada su kamere bile uključene, pravila haos, prenosi “Blic“.

Jelena Karleuša je tokom snimanja današnje emisije najviše komunicirala sa kolegom Đorđem Davidom, dok je tokom komentiranja kandidata bila stroga, kao i uvijek.

– Njena životna teorija je da je svi guše i teroriziraju – rekla je Šerifović za Karleušu, dok su se njih dvije sukobile oko jednog Jeleninog kandidata, a supruga Duška Tošića je u više navrata istakla da Marija ne postupa isto prema svim takmičarima.

– Po mojoj kući su “tandrkali” milion puta narodnjaci, a ti teško da si čula neke pjesme – odbrusila joj je Marija u jednom momentu.

Jelena Karleuša je priznala da je za jednog takmičara glasala samo zbog njegovog izgleda.

– Kad si pustio kosu, nisam mogla, a da ne glasam – rekla je pjevačica, dok je s jednom učesnicom “Zvezda Granda” pokrenula temu o se*su.

– U djevojkama s viškom kilograma ima neka magija, uglavnom su vatrene. Ja kažem, kako pjevaš, takav si u se*su, ti mora da kidaš – rekla je Jelena, dok će ova scena zasigurno iznenaditi mnoge.

Komentari

komentara