Magazin

Incident u studentskom domu: Naga djevojka trčala kroz hodnike moleći se đavolu, intervenisala i policija

Napisao H. H.

Niko ne zna šta se tačno dogodilo

U studentskom domu “Studentski grad” na Novom Beogradu u Srbiji dogodio se nesvakidašnji i krajnje čudan incident, koji je preplašio mlade ljude koji u ovom domu borave.

Naime, priča koja se već nekoliko dana prepričava među studentima tiče se djevojke koja se navodno u toku noći molila đavolu u svojoj sobi, potpuno naga.

Prema riječima studenata, djevojka je razbacala sve po sobi i tako probudila i cimerku, koja se uplašila i istrčala napolje.

– Niko ne zna šta se tačno dogodilo. Po domu se priča da se molila đavolu i da je bila skroz naga. Dolazila je i policija, svi smo ih vidjeli. Policajaci su razgovarali s djevojkom koja je bila u sobi kad je njena cimerka izvodila te rituale ili kako god da ih nazovemo – pričaju studenti, piše “Avaz.ba“.

Inače, beogradski mediji objavili su i snimak na kom se čuje kako se pomenuta djevojka moli. Na snimku se također vide pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, koji su te večeri intervenirali na poziv zaposlenih.

Iz studentskog doma nisu željeli ništa komentirati za medije i odgovoriti na pitanja u vezi ovog incidenta, koji je studente istovremeno uplašio i zbunio.

Komentari

komentara