Magazin

NIJE MI JASNO KAKO JE KARLEUŠA MOGLA DA ZAMIJENI DUŠKA SELJAKOM VRANJEŠOM: Manekenka priznala vezu sa Tošićem, vodio je na SKUPE VEČERE i slao joj POKLONE!

Napisao H. H.

Vladana Railić misica iz Beograda koju su muvali i Duško Tošić i Ognjen Vranješ, potvrdila je da je bila u emotivnoj vezi sa suprugom Jelene Karleuše

Detalje nije želela da otkriva, kao ni tačno vreme kada su u vezi uživali. Za razliku od Duška, na čije je udvaranje odgovorila, sa Vranješem nikada nije želela ni kafu da popije,pise Kurir.

“Vladana i Duško su se viđali nekoliko meseci. Sve je počelo dopisivanjem na Instagramu, a završilo se skupim poklonima, večerama i putovanjima. Iako je veza bila tajna, oni su se na javnim mestima ponašali kao pravi zaljubljeni par”, ispričao je izvor blizak manekenki.

“Njoj je od samog početka bilo jasno da će to trajati kratko i da će biti tajno, kao i da on nikada neće ostaviti suprugu zbog trenutne kombinacije. Međutim, nije mogla ni da pretpostavi da će se zaljubiti u njega, kao i on u nju. Razlaz je oboma teško pao, ali je bio neminovan”, objašnjava izvor.
Vladana prvo nije želela uopšte da govori o svojoj prošlosti sa Tošićem, da bi na kraju potvrdila priču.

“Molim vas ja ne bih ništa komentarisala. U dugoj sam i ozbiljnoj vezi, verena sam i ne želim da pričam o svojoj prošlosti. Šta je bilo pre, bilo je. To se više ne računa. Mogu vam samo reći da je Duško divan čovek i otac i odličan frajer. Nije mi jasno kako je Jelena mogla da ga zameni onakvim seljakom kakav je Vranješ”, rekla je Vladana i dodala:

“Vranješ mi je godinama pisao i muvao me, ali sa njim nisam želela ni kafu da popijem. Duška znam odlično”, bila je zagonetna ova lepotica.

Komentari

komentara