Magazin

Jelenu Karleušu usred probe pozvao suprug, uslijedile suze

Napisao H. H.

Jelena Karleuša se trudi da nastavi normalan život poslije skandala, te se posvetila poslu i porodici. Ona vrijedno radi na probama za nastup na ceremoniji dodjele prvih regionalnih muzičkih nagrada (MAC), ali ni to ne ide onako kako je planirala.

Srbijanska pjevačica se, navodno, žestoko posvađala sa suprugom tokom prve probe za MAC i Arenu napustila u suzama, kada ju je Duško pozvao telefonom i nekoliko minuta vikao na nju.

Jelena je došla sa menadžerom na prvu probu, i bila je veoma raspoložena. Pjevušila je, nije skidala osmijeh sa lica i svima je pričala da je sa Duškom u super odnosima i da će prebroditi ovu krizu. Takođe, čim je stigla u Arenu, zahtjevala je od organizatora da budu efikasni i brzi pošto je njenoj majci rođendan i želi da ga proslavi uveče. Međutim, poslije sat vremena, Jelenu je pozvao suprug, a sudeći po njenom izrazu lica, nije joj saopštio lijepe vijesti – priča izvor.

Čim se javila, on je počeo da viče na nju, a ona je prvih nekoliko minuta samo šutila. Razgovor nije dugo trajao, ali se vidjelo po Jeleninoj reakciji da vijesti nisu dobre i da je ona na ivici suza. Kada je vidjela da je svi gledaju, sklonila se u stranu i počela je da viče u slušalicu, ali i da plače. Nije bilo prijatno, a svi su znali da joj se ne piše dobro čim je tako reagovala. Vratila se uplakana i histerično je vikala da mora da napusti probu i da ne zna da li će moći više da dolazi. Kao munja je izjurila iz Arene. Organizatori su ostali u čudu, nisu znali kako da reaguju, ni šta se zapravo desilo. Kolege su se domunđavale i komentarisale – kaže izvor.

Duško je nakon se*s skandala odlučio da ostane u braku sa Jelenom, ali ju je uslovio da sve mora da demantuje i da ne pravi nikakve glupe i nepromišljene poteze. Povukao se u Kinu i tamo je bio miran, međutim, pošto je skandal dobio svjetske razmjere, vijest da je njegova supruga nevjerna stigle su i do Kine. On je poludio kada su kineski mediji počeli da pišu o prevari njegove supruge i da prenose u cijelosti poruke koje je razmjenjivala sa njegovim mlađim kolegom. Ovaj skandal je narušio Duškovu reputaciju, a fudbaler se uplašio da to ne utiče na njegov ugovor, koji bi trebalo da mu donosi osam i po miliona eura godišnje i da traje do 2021. godine. On je zahtjevao od Jelene da se odmah pokupi i dođe kod njega kako bi odlučili šta će biti sa njima. Njoj je to veoma teško palo, jer od kada se sve ovo desilo stalno trpi psihičke pritiske i ucjene od Duška, što veoma teško podnosi – tvrdi izvor, piše “Alo!

Komentari

komentara