Magazin

Sloba sutra konačno ulazi u “Zadrugu”: Trenutak koji se dugo čekao

Sloba Radanović - Megavijesti.com
Napisao H. H.

Gledaoci “Zadruge” već su navikli da se utorkom u rijalitiju održavaju spektakularne žurke o kojima danima bruje svi ukućani, a poslije ove koja je zakazana za sutra veče ništa više neće biti isto!

Sutra, odmah poslije emisije “Amidži šou”, u Šimanovce u kojima od 6. septembra žive učesnici “Zadruge” stiže i srbijanski pjevač Sloba Radanović, čiji će dolazak podići nikad veću prašinu!

Jedan od najistaknutijih učesnika “Pinkovih zvezda” i prve sezone “Zadruge” sutra će svojim, ali i tuđim hitovima prirediti atmosferu za pamćenje, a nema sumnje da će sve oči biti uprte u modnu blogerku Lunu Đogani, sa kojom je Radanović prevario tadašnju suprugu Kiju Kockar u prvoj sezoni, prenosi “Pink“.

Iako je poslije ljubavnog brodoloma govorila kako je uspjela da prebrodi Slobu, Đoganijeva je tokom prethodna dva mjeseca, koliko se takmiči u novoj sezoni “Zadruge”, u više navrata plakala zbog Slobe i dozivala ga, te nema sumnje da će pažnja miliona gledalaca biti usmjerena ka njihovom susretu koji ćemo imati priliku da vidimo upravo na sutrašnjem dešavanju!

Komentari

komentara