Magazin

Anabela poručila Luninim fanovima: “Poremećeni ljudi, ostavite me na miru!”

Napisao H. H.

Pjevačica Anabela Atijas proslavila je juče rođendan, ali je odbila da prihvati poziv ćerke Lune iz “Zadruge”, i to zbog fanova.

Kako je ispričala u izjavi za “Alo!“, Anabela je odustala od telefonskog razgovora jer Lunini i Slobini fanovi vrše pritisak na nju da ne podrži kćerkinu vezu sa Markom Miljkovićem.

– Ubili su me… Sinoć su mi djeca priredila poklon i pažnju, nakon čega sam počela da dobijam prijetnje u vidu referata od grupa koje su pratile Lunu. Postavljali su mi uslove, pisali mi šta treba da uradim i kažem, žalosno je to… Kao da smo nekoga molili za bilo šta, kao da smo nešto nekome tražile… Sve mi se smučilo jer je sve otišlo predaleko – rekla je pjevačica, koja se prije toga na Instagramu obratila svim pratiocima.

– Nažalost, morat ću da odbijem telefonski poziv koji sam toliko čekala i kojem sam se nadala. Svi vi koji ste se potrudili da mi zagorčate život, uspjeli ste u tome. Pošto kažete da ćete se povući i više joj nećete pružati podršku, evo ja vam kažem, možete slobodno da se povučete odmah. Meni će moja kćerka i dalje biti na prvom mjestu i od nje nikada neću dići ruke. Zauvijek će imati moju podršku – napisala je Anabela na svom storiju na Instagramu, ali je ubrzo i tu objavu obrisala.

Kako se saznaje, Anabela već izvjesno vrijeme trpi pritisak od raznih Luninih fan grupa koje su nastale tokom prve sezone ‘Zadruge’, a vrhunac se desio nedavno. Naime, kada je fan grupa posvećena Luni i Marku čestitala Anabeli rođendan i priredila joj iznenađenje u vidu poklona i klipova koje je ona objavila na svom Instagram profilu, to je mnogo zasmetalo starim fanovima, koji su počeli da ostavljaju komentare Anabeli.

Komentari

komentara