Magazin

Sloba Radanović ozbiljno napumpao mišiće: Zbog njegove vrele fotke iz teretane GORI Instagram, evo i zašto

Sloba Radanović - Megavijesti.com
Napisao H. H.

Svi hvale njegovo pjevanje, ali i fizički izgled!

Popularni pjevač Sloba Radanović uvijek je vodio računa o svojoj kondiciji i fizičkom izgledu, što mu, zbog dešavanja na privatnom planu, nije bio prioritet dok je učestvovao u “Zadruzi”, kada je nabacio kilograme. Međutim, ubzo po završetku svoje rijaliti avanture, Sloba je otpočeo s redovnim treninzima koji su vrlo brzo dali odlične rezultate, a od zdravog, sportskog načina života ne odustaje ni danas, piše “Kurir.rs“.

Član žirija “Pinkovih zvezda” treninge ne propušta ni onda kada nastupa u dijaspori, a slobodno vreme ne provodi u hotelskoj sobi, već s tegovima. Obližnju teretanu pronašao je i u Salzburgu, gdje je otputovao na zakazan nastup, a upravo tamo nastala je njegova nova fotografija kojom je izmamio uzdahe na desetina hiljada obožavateljki koje ga prate na Instagramu.

Sve su primjetile Slobino izvajano, mišićavo tijelo, te nisu štedele komplimente na račun zgodnog pjevača.

“Jao, bre, kakav si ti dasa!”, “Auuuuuu, Bobo”, “Takav svakoj treba, budi bez brige” – samo su neki od komentara oduševljenih obožavateljki, koje će svojim reakcijama Slobu sigurno motivisati da nastavi s objavljivanjem ovakvih i sličnih fotografija.

Komentari

komentara