Magazin

NAJŽEŠĆI RAT NA SRPSKOJ ESTRADI POČEO JE KOD MINIMAKSA: Kako je Karleuša zbog Cece odbrusila Arkanu, svi su ZANIJEMELI OD STRAHA

Napisao A. K.

Prvi koraci u životu Jelene Karleuše kao da su naslućivali da će postati ono što je i želela – zvezda šou-biznisa, a pre majčinstva i skladnog braka Jelena Karleuša prošla je dosta toga: sahranila je verenika, razvela se, ali i napravila karijeru iz snova, a kruna njene karijere usledela je 5. juna 2013. godine održala je koncert na Ušću pod nazivom „Viva la Diva“.

Međutim, osim po hitovima, poznata je i po mnogobrojnim svađama, od kojih najveću medijsku pažnju ima ona sa Svetla Sukob traje od početka Jelenine karijere, kada je u jednom intervjuu izjavila da su sve žene koje se bave njenim poslom na neki način kurve.

To je uznemirilo Cecinog pokojnog muža Željka Ražnatovića Arkana, koji je Jelenu napao u emisiji kod Milovana Ilića Minimaksa, na šta mu je ona odgovorila krilaticom ko o čemu, kurva o poštenju. Tada je na sebe navukla gnev jednog od najmoćnijih ljudi tog vremena. Nakon toga, netrpeljivost među njima je rasla iz godine u godinu.

Jelena je ubrzo objavila i otvoreno pismo u kojem je iznela ama baš sve što misli o Ceci, nakon čega ju je ona optužila za uvrede koje je nanela njenoj porodici, za šta je trebalo da joj isplati oko 2.000 evra. Međutim, ta presuda je poništena, a sukob Jelena je nastavila sa Cecinom decom.

Izvor: Kurir

Komentari

komentara