Magazin

Glavna tema danas u Britaniji su STOPALA MEGHAN MARKLE: Svi su užasnuti i tvrde „OVO SE DESI KADA STALNO NOSIŠ ŠTIKLE“!

Napisao A. K.

Megan Markl je sa suprugom Harijem trenutno u zvaničnoj poseti regionu Okeanije, a u prethodnih 16 dana posetili su Australiju, Fidži, Tongo… Dizajneri zadovoljno trljaju ruke, s obzirom da je stil vojvotkinje od Saseksa na ovoj turneji bio pod pažljivom lupom javnosti, a ocenjen je najvišim ocenama i svuda su mogle da se čuju samo reči hvale.

No, čak i kada je bosa i sa tradicionalnim obeležjima domaćina o Megan se piše… Naime, jedna od njenih obaveza bila je i poseta kući Maoa na Novom Zelandu, kada se izula kako bi ispoštovala tradiciju domaćina.

Megan je ispoštovala običaje domaćina
MEGAN JE ISPOŠTOVALA OBIČAJE DOMAĆINAFOTO: PROFIMEDIA

Pogađate, lepa 37-godišnjakinja morala je da skine visoke potpetice, a sve kamere i fotoaparati su se preusmerili u tom pravcu, pa su njena stopala postala vest dana u Velikoj Britaniji.

Sad su rešili da se pozabave njenim stopalima
SAD SU REŠILI DA SE POZABAVE NJENIM STOPALIMAFOTO: PROFIMEDIA

Tako su se raspisali o njenim stopalima prozvavši je da je primer onoga „šta se ženama desi kada stalno nose štikle“, i akcentujući kako Megan ima kurje oko na desnoj nozi, ali i ožiljak na levoj, za koji su pretpostavili da je posledica uklanjanja istog.

Eto i dokaza da će Britanci uvek pronaći način da se raspišu o vojvotkinji od Saseksa, čak i kada pomislite da više nemaju o čemu… Da li će ovoliko euforije izazivati uvek, ili je to samo prolazna faza, vreme će pokazati.

 Izvor: Zena blic

Komentari

komentara