Magazin

DETALJI JEZIVOG UDESA PJEVAČICE: Od siline udarca u automobil Nataše Bekvalac njena beba ISPALA IZ AUTO-SJEDIŠTA, vozač pokušao da POBJEGNE

Napisao A. K.

Nataša Bekvalac na izlazu iz Novog Sada imala je saobraćajni udes na isključenju za Šajkaš dok se u vozilu nalazila i njena beba. Kako saznajemo, beba je od siline udarca ispala iz auto-sedišta!

Kako saznajemo Bekvalčeva je krenula u Beograd kada je u njen automobil udario drugi auto.

Kao i svake srede Nataša je i danas trebalo da odvede ćerku u Centar za socijalni rad kako bi je otac Luka Lazukić video.

– Nataša je ispunjavala svoju obavezu i vozila bebu za Beograd kako bi je otac video u Centru za socijalni rad kada ju je udario Bugarski državljanin koji na automobilu nije imao retrovizor, pa je samim tim nije video. Na sreću, i ona i beba su dobro, niko nije povređen. Policija je napravila uviđaj nakon čega se Nataša vratila u svoj stan u Novom Sadu. Sve je ok, ali Nataša je preživela veliki stres – potvrđeno je „Blicu“ iz PR službe Nataše Bekvalac.

Kako nezvanično saznajemo, u Natašin automobil zakucao se Bugarski državljanin u „pasatu“ engleskih registarskih oznaka koji je bio „do krova natovaren stvarima“ i nije imao ni retrovizore
Vozač automobila koji je udario u pevačicina kola pokušao je, nakon udesa, da pobegne sa lica mesta, međutim u tome ga je sprečio mladić koji je u tom trenutku, takođe, kolima prolazio tuga. S obzirom da je u pitanju stranac, vozač „pasata“ će biti procesuiran po ubrzanom postupku.

Kako saznajemo, Nataša je upravljala automobilom i bila je vezana, dok je u automobilu sa njom bila dadilja, kao i njena mlađa ćerkica koja je bila vezana i u auto-sedištu, međutim od siline udarca beba je ispala iz svog sedišta!

Policija je obavila uviđaj, a nakon toga pevačica je svoju ćerku hitno odvela u bolnicu na pregled gde je utvrđeno da je devojčica dobro i da nije poveređena.

Kako saznajemo, cela leva strana njenog automobila je razvaljena od siline udara.

Izvor: Blic

Komentari

komentara