Magazin

Megan je njegova najveća podrška: Ove fotografije princa Harija oduševile su svijet! (FOTO)

Napisao A. K.

Otvaranje Invictus igara ima posebno značenje za par. Naime, prošle godine su se, u Torontu, po prvi put na tom događanju javno predstavili kao par

Princ Hari ne krije uzbuđenje zbog prinove, koja na proleće stiže na svet, a to je spomenuo čak i na otvorenju Invictus sportskih igara za vojne invalide, čiji je predsednik i osnivač.

Početkom nedelje, vojvode od Saseksa doputovale su na svoje prvo veliko inostrano putovanje u Australiju i Novi Zeland, a odmah nakon što su sleteli u Sidnej, Kensingtonska palata objavila je da će 34-godišnji princ i tri godine starija supruga Megan Markl na proleće po prvi put postati roditelji.

„Kao prvo, hvala svima na toploj dobrodošlici koju ste pružili Megan i meni tokom proteklih nekoliko dana. Toliko sam ponosan što sam mogao da vam predstavim svoju suprugu, a presretni smo što s vama mogli da podelimo sreću zbog prinove koja nam uskoro stiže u porodicu“, rekao je princ Hari u svom govoru održanom ispred prepoznatljive građevine – zgrade sidnejske opere, dok ga je supruga, ne skidajući osmeh s lica, gledala iz publike.

Na australijskoj turneji Megan Markl je pokazala je zavidno dobre stajlinge, a za otvaranje Invictus igara odabrala je plavu haljinu s potpisom Stele Mekartni uz koji je nosila modri kaput koji potpisuje glumica Džilijan Anderson za brend Vinser London, zaokruživši elegantni izgled jednostavnim štiklama Stjarta Vajcmana. Plavu haljinu nosila je već ranije, na koncertu održanom u Londonu povodom kraljičinog 92. rođendana.

Chris Ship

@chrisshipitv

The actual quote is here: “Thank you for the welcome you have given Meghan and I over the last few days. I have been so proud to be able to introduce my wife to you…. and we have been so happy to be able to celebrate the personal joy of our newest addition with you all.”

Chris Ship

@chrisshipitv

It’s only the second time Harry has spoken in public about the couple’s baby news 🍼 @InvictusSydney pic.twitter.com/rTkbA11Rax

Погледај слику на Твитеру

Otvaranje Invictus igara ima posebno značenje za par. Naime, prošle godine su se, u Torontu, po prvi put na tom događanju javno predstavili kao par, no Megan Markle tad je imala sasvim drugačiju ulogu. Sedela je u publici u društvu majke Dorije Regland, a ne pored princa Harija. Godinu dana kasnije, u Sidneju, ponosna Megan bila je uz supruga, a pratila je sama iz publike i probu tokom koje je Hari uvežbavao svoj govor.

Погледај слику на ТвитеруПогледај слику на Твитеру

Chris Ship

@chrisshipitv

Prince Harry practices his speech as Meghan watches – the sole member of the audience. New pic from @KensingtonRoyal ahead of tonight’s opening ceremony @InvictusSydney

Izvor: tportal.hr

Komentari

komentara