Magazin

DA LI JE MOGUĆE DA JE TO PONOVIO?: MC Damiro pobjegao iz “Zadruge”

MC Damiro - Expresstabloid.ba
Napisao H. H.

Niko ne zna kako mu je to ponovo pošlo za rukom.

MC Damiro ponovo je pobjegao iz ‘Zadruge’. Za razliku od ‘Zadruge 1’ kada je pobjegao već prve večeri, čim je ušao u rijaliti, zbog čega je potom diskvalifikovan, ovoga puta se na imanju zadržao nešto duže, više od mjesec dana. Ipak, usred mirnog i spokojnog dana u dvorištu, među zadrugarima se proširila vijest da je MC Damiro pobjegao.

Da li je moguće da je ponovo to uradio? – pitao se Miki Đuričić.

Pa, zato što niko nije reagovao na njegov udarac – rekao je Bora Santana, misleći po svemu sudeći na situaciju od prethodne noći, kada je Jelena Krunić udarila Damira.

Pitao je mene, kuda mu je najbolje da pobjegne. Ja sam mu rekao da ide kroz Rajski vrt, da mu je tako lakše. Razvalio je ona vrata u vrtu, eno, sad namještaju – objasnio je Bora. Nakon vijesti da je pobjegao, Damirovi bližnji prokomentarisali su njegov izlazak:

Kad?! Šokirana sam… Ušao je sa obećanjem da to neće ponovo učiniti, svjestan je posljedica. Pokušat ću da ga pozovem, sigurna sam da će mene prvu potražiti – rekla je Ljubica, a Damirova prijateljica Aleksandra bila je šokirana i zatečena ovim postupkom.

Kako je uspio?! Nevjerovatno… Nije me još pozvao, ali je rekao da će odmah promijeniti broj kada izađe iz Zadruge, jer ima neki krš od telefona – poručila je ona začuđeno, piše “Express tabloid“.

Komentari

komentara