Magazin

“Se*sualno sam aktivna, ali ne volim snimati sebe i partnere”

Napisao H. H.

To malo crveno svjetlo nikad me ne može inspirirati da doživim nešto lijepo, pogotovo u se*su. Drugo, to su male bebe za mene, te što se ‘praćakaju’ tamo, kaže Neda Ukraden.

Pjevačica Neda Ukraden (67) nedavno se osvrnula na dame koje imaju svoj ‘kućni uradak’, a usput je otkrila neke do sada nepoznate intimne detalje iz svog života.

– Te takozvane tehničarke, kao nestala im kazeta, netko im je podvalio. Alo, o čemu se radi? Nismo slijepi pa da ne znamo kako se to radi – rekla je za Kurir. Usput je otkrila kako izgleda njezin se*sualni život.

– Se*sualno sam vrlo aktivna, ali ne pokazujem svoje partnere. Nisam netko tko kada nema pjesme, okolo hoda s frajerom i naslikava se. Jednog sam slikala i nema više. Gotovo. Lekcije su izvučene, pouke su tu – dodala je.

Na pitanje da li posjeduje svoj eksplicitni materijal, kaže da ju nikad nije privlačilo snimanje istih.

– To malo crveno svjetlo nikad me ne može inspirirati da doživim nešto lijepo, pogotovo u se*su. Drugo, to su male bebe za mene, te što se ‘praćakaju’ tamo. Slušaj, te takozvane tehničarke misle da su izmislile se*s, a mi smo kao telad. Mislim, mene sad kao kamera treba snimati da bih se napalila na nekog – zaključila je Ukraden,prenosi 24satahr

Komentari

komentara