Magazin

Saša Popović promijenio cijeli sistem “Zvezda Granda”, te otkrio šta čeka i takmičare, žiri i gledaoce u novoj sezoni

Napisao H. H.

Saša Popović, direktor Grand produkcije, otkrio je šta sve spektakularno čeka i takmičare, žiri i gledaoce u novoj sezoni “Zvezda Granda”.

Mnogo toga je novo. Ovo je 13. sezona i nekako razmišljali smo kako da promijenimo cijeli sistem takmičenja i da uvedemo neke novine i promjene kako bi poslije 12 godina Zvezde Granda dobile neku novu formu i neku novu poruku. Ova sezona je interesanta, prvi put je da se članovi žirija takmiče među sobom“, otkrio je Saša Popović, prenosi “Kurir“.

Pjevači su mentori ove godine i pjevači svojim tasterima i nekim odlukama odlučuje koji takmičar će doći u njihov tim. Žiri se nalazi u zatvorenoj kapsuli. Ne vide kandidata i na osnovu pjevanja daju ocijenama da li su zadovoljni njegovim pjevanjem. Kada otvorimo kapsulu, onda oni vide kandidata i ja ih pitam da li žele uđe u njihov tim, odnosno da mu budu menter. Oni koji su dali “da”, oni odlučuju, koji su rekli “ne”, njih ništa ne pitamo. Ne postoji ograničenje broja takmičara“, otkrio je Popović.

Ako imamo više od jednog člana žirija koji želi tog takmičara u tom slučaju kandidat odlučuje kod koga će da bude. Ali ga prvo pitam kod koga nećeš i tada se on nalazi u neobranom grožđu“, napomenuo je direktor Granda i rekao da se poslije toga takmičar više ne može predomisliti.

Ako takmičar nije siguran kod koga će da ide, imamo u bekstejdu mamu, tatu, dečka, djevojka… i mi pitamo šta oni misle. Imali smo jedan primjer u prvoj emisiji gdje je mama rekla Đorđa Davida, a sin ili sin kaže neću… Ma to je opšti cirkus“, otkrio je detalje sa prvog snimanja u “Jutru” sa Jovanom i Srđanom.

Popović je rekao i da oni tokom snimanja ništa ne planiraju i da svađe žirija nije u scenariju.

Komentari

komentara