Magazin

Horoskop donosi novu ljubav: Djevice će vratiti sve u ravnotežu

Napisao H. H.

Dnevni horoskop donosi pozitivnu energiju i veliku sreću za ovaj znak Zodijaka…

Dnevni horoskop – trigon Sunca i Plutona donosi nevjerovatnu energiju koja će pomoći da se ostvarite na polju karijere i privučete pozitivne vibracije, piše “Lovesensa“.

Evo koji znak prati velika sreća…

Drage Djevice, iako je puno vremena prošlo od vašeg prvog susreta, u partnera ste zaljubljeni kao prvog dana. U vašem odnosu i dalje vlada ona strastvena ljubav i svakog dana razmijenjujete nježnosti i otvoreno pokazujete najlepša osjećanja. Moguće je da će vam partner danas pripremiti romantično iznenađenje iz mašte. Volite se i uživajte u svakom trenutku.

Usamljene Djevice očekuje zanimljivo poznanstvo, a nakon prvog sastanka poželjet ćete opet da ga vidite. Niste ni svijesni koliko ste na njega ostavili dobar utisak. Došlo je vrijeme za rađanje novih lijepih ljubavi! Na polju karijere očekuje vas razočaranje, jer stvari koje ste očekivali da se razmotre nisu dale pozitivan rezultat i mnogi vaši poslovni planovi biće stopirani. Sumnjate da neko od kolega radi protiv vašeg uspjeha, ali nemojte donositi loše odluke zbog toksičnog okruženja, Radite tako da dajete sve od sebe i sve će se vratiti u ravnotežu.

Komentari

komentara