Magazin

“Imam neizliječivu bolest”: Kiji Kockar doktori saopštili strašne vijesti!

Kija Kockar i Slobodan Radanović - Instagram
Napisao H. H.

Kristina Kija Kockar prošle sedmice je saznala da boluje od sistemske neizliječive bolesti, ekskluzivno saznaje “Kurir”.

Problemi s varenjem za pobjednicu prve sezone ‘Zadruge’ nisu predstavljali pretjerano opterećenje, a s druge strane, nije ni stigla da se obrati doktoru zbog mnogobrojnih obaveza koje ima u posljednja dva mjeseca.

Ipak, tegobe su postajale sve češće i ozbiljnije, pa je Kija morala da posjeti jednu privatnu kliniku na kojoj su ustanovili da situacija nije nimalo bezazlena. Prema saznanjima, Kockarevoj su doktori pronašli da boluje od autoimune bolesti koja izaziva netoleranciju na određene namirnice, što dalje prouzrokuje razne probleme i nevolje. Informacije potvrdila je novopečena pjevačica, rekavši da se u prvi mah veoma uplašila za svoje zdravlje.

Nažalost, tačno je to što ste čuli. Pojma nisam imala da taj moj problem s varenjem može biti toliko ozbiljan. Kada sam otišla kod doktora, očekivala sam da mi prepiše neke lijekove koji će mi brzo otkloniti muke, ali nije bilo tako. Uradili su mi sve potrebne testove i vrlo brzo mi je saopšteno da je u pitanju autoimuna bolest koja napada organe za varenje i da mi je povišen broj antitijela u organizmu. Od toga, kako mi je doktor rekao, pati mnogo ljudi širom svijeta i broj oboljelih je iz godine u godinu u porastu. Ne postoji nikakva konkretna terapija kojom bi oboljenje moglo da se otkloni, već jednostavno moram da izbjegavam određene namirnice koje mi štete. Borac sam i ovo ne doživljam toliko strašno, neće mi biti teško da iz ishrane izbacim ono što mi stvara probleme. Strahujem, ali se ne predajem – rekla je Kija za “Rijaliti”.

Srbijanska pjevačica nam je rekla da su je tegobe mučile još od izlaska iz rijalitija, ali da je ona smatrala da ništa nije alarmantno.

Nisu to bili nikakvi bolovi, jednostavno, primijetila sam da mi organizam ponekad ne reaguje dobro kada jedem. Još mi nisu rekli koje tačno namirnice treba da izbjegavam, mada mi je doktor napomenuo da spisak neće biti veliki, na moju sreću. Ubjeđena sam da je čak i ta sistemska bolest posljedica velikog stresa koji sam preživjela dok sam bila u rijalitiju, ali nema veze… Idemo dalje, sad mi je najvažnija promocija nove pjesme koja se zove ‘Potpis’ – zaključila je Kija, prenosi “Kurir“.

Komentari

komentara