Magazin

Horoskop: Ribe očekuju nevjerovatni udari sudbine

Napisao H. H.

Dnevni horoskop ovom znaku u horoskopu donosi susret koji će promijeniti sve!

Se*stil Sunca i Jupitera donosi period dobre komunikacije i odluka koje će mnogima promijeniti životni put, piše “Lovesensa“.

Ovo je savršeno vrijeme da negdje otputujete i doživite nove avanture, a evo koji znak će imati najviše sreće…

Drage Ribe, vama je suđena sretna ljubav, a uskoro ćete napraviti veliki korak u vašem romantičnom odnosu. Moguće je da ćete sa partnerom razgovarati o vjenčanju i zajedničkoj budućnosti. Vi ste savršen par, gajite povjerenje i jedno drugom ste velika podrška. Danas začinite malo se*sualni život, probudite u sebi energiju strasti i uživajte u ljubavi koju vam Univerzum daruje.

Usamljene Ribe se osjećaju nostagično i u njihovom srcu i dalje je stara ljubav. Osjećate da još niste spremni da nekom novom otvorite dušu i volite iskreno, ali jedan susret će promijeniti sve. Srešćete osobu koja odavno gaji romantična osjećanja prema vama i sve će početi kao zabava, ali će se razviti u ljubav koja može da traje cijeli život. Danas ste osjetljivi na kritike, a na poslu vas baš to očekuje. Dajete sve od sebe i trudite se da najbolje uradite svaki poslovni zadatak, ali imate osjećaj da nadređeni očekuju mnogo više od vas. Budite spokojni jer ste uložili veliki trud, a svaki trud se na kraju vidi i daje dobre rezultate. Strpite se, uspjeh je blizu!

Komentari

komentara