Magazin

ŽELJKO MITROVIĆ JE ULOŽIO 18 MILIONA EURA: Nekoliko sati pred početak Zadruge 2 OTKRIVAMO kako izgleda unutrašnjost imaginarijuma!

zadruga dva izgled-Expresstabloid
Napisao H. H.

Do početka “Zadruge 2” ostalo je samo nekoliko sati. U Šimanovcima, gdje se nalazi imaginarijum Željka Mitrovića sve je spremno. Ne zna se ko je nestrpljiviji, da li učesnici, gledaoci ili idejni tvorac ovog projekta.

“Zadruga 2” večeras počinje.

Završeni su svi radovi, učesnici su u karantinu i večeras konačno počinje dugo očekivani šou “Zadruga 2” u koji je vlasnik televizije “Pink” uložio 18 miliona eura.

U sklopu ovog kompleksa, sagrađenom kao kombinacija Venecije, Firence i Monaka vlasnik “Pinka” pokušaće da spoji i tri epohe – početak 16-og, 20-og i 21-og vijeka. Kako je i sam Željko najavljivao tu će biti i palata Milenija koja je dobila ime po njegov majci, podignuta je i statua čuvenog firentinskog bankara i mecene, Kozima Medičija, kao i još mnogo toga, piše “Blic.rs“.

– Imali smo 3600 zahtjeva za ulazak “Zadrugu”, a pritom mi ne radimo po zahtjevima. Imali smo veliki problem da izaberemo 50 takmičara koji ulaze prvog dana, a mislim da će ih kroz cijeli serijal proći od 150 do 200, s obzirom na to da druga sezona traje punih 10 mjeseci –otkrio je Željko.

Podsjećamo, večeras će u okviru programa i pobjednica “Zadruge 1”, Kija Kockar, predstaviti svoju novu pjesmu koja nosi naziv “Potpis”.

Komentari

komentara