Magazin

Skidao se go, pokazao da je bez dlake na jeziku, iz prošlog rijalitija je izašao sa slomljenom nogom, a sada ulazi u Zadrugu 2?!

Branislav Radonic Brendon-Telegraf.rs
Napisao H. H.

Prošlo je osam meseci otkako je poslednji put bio učesnik rijalitija, a sada je spreman za novu akciju

Pored brojnih takmičara koji će 6. septembra ući u Zadrugu 2, a biće ih ukupno oko pedeset, u Šimanovcima će nekoliko meseci živeti i bivši učesnik “Parova” i “Velikog Brata”.

Kako nezvanično saznajemo, novoj ekipi zadrugara pridružiće se i Branislav Radonić Brendon, koji je u “Parovima” imao incident sa Nenadom Marinkovićem Gastozom, posle čega mu je noga zavšrila u gipsu, piše “Telegraf.rs“.


U Zadrugu 2 ulazi i fudbaler: Već ima rijaliti iskustvo, gomilu tetovaža i važi za zavodnika (FOTO)

Budući da je sada u odličnom zdravstvenom stanju, nema sumnje da Brendon jedva čeka da se pridruži novim cimerima i gledaocima priredi neke nove zanimljive momente.

Za sada još uvek nezvanični učesnik Zadruge 2 inače je poznat po učešću u rijalitijima, a pored nedavnog učešća u “Parovima” proslavio se i u četvrtoj sezoni “Velikog Brata”. Pokazao je da nema problema sa skidanjem i eksponiranjem svog nagog tela, sa svađanjem, da je oštar na jeziku, da voli avanturu i putovanja, te nema sumnje da će i u Zadruzi dati sve od sebe da bude što interesantniji.

Pratile su ga i priče da je učesnik gej skandala, otkako je sa Željkom Stojanovićem završio u Tajnoj sobi, odlično se snalazio i u zadacima u kojima je bio striper…pa ostaje da se vidi šta će pokazati u novom rijalitiju.

Podsetimo, Zadruga 2 počinje 6. septembra, a sve detalje o rijalitiju kao i učesnicima istog možete pogledati OVDE.

Komentari

komentara