Magazin

SEVERININ MUŽ ŽESTOKO REAGOVAO NA EKSPLICITNE FOTOGRAFIJE: Igor Kojić uputio BRUTALNU poruku! O ovome BRUJI internet (FOTO)

Napisao A. K.

Na internetu su se juče pojavile eksplicitne fotografije na kojima navodno Severina pozira gola. Vest, a i fotografije, prenijeli su mediji, sve se munjevito proširilo, pa su fotografije odmah postale vruća tema i svi su počeli da ih dele na društvenim mrežama.

Igor Kojić (31) je u objavi na Instagramu komentarisao ove fotografije, a na kojima navodno njegova suprug pozira gola.

„Dragi moji, gledajte da svoje vreme sa svojim najmilijima provodite u sreći, baš kao na ovim slikama kojima montaža i ostale tehnike ne mogu ništa“, napisao je Igor na društvenoj mreži. Severinin suprug je uz svoju objavu stavio slike njega i pevačice pokraj njenog sina.

Na kraju objave stavio je hashtag #prayformilanbrain, kako se pretpostavlja aludirajući na Severininog bivšeg.

Oni koji su videli fotografije pisali su na društvenim mrežama kako je njihova autentičnost neupitna, odnosno da je žena koja se, u potpunosti bez odeće, na ‘selfijima’ namešta u krevetu u vrlo provokativnim i eksplicitnim pozama, uistinu Severina. Neki su ostavili mogućnost kako je reč o fotomontaži, odnosno nagađaju kako je reč o namještaljci u kojoj neko sličan Severini pozira kako bi ocrnio pevačicu i naštetio njenom ugledu.

FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Izvor: Kurir.rs

Komentari

komentara