Magazin

Nakon nekoliko dana skrivanja, Severina Kojić se konačno oglasila

Severina Kojic-Direktno.hr
Napisao H. H.

Otkako su u ponedjeljak navečer srbijanski mediji objavili da su se na internetu pojavile njene golišave fotografije, Severina Kojić je nestala nakon nekoliko dana.

Novinari su opkolili njenu zgradu u širem zagrebačkom središtu, no prizori iz njenog stana nisu odavali da su ona ili članovi njene porodice unutra, piše “Index“.

Tek se danas odlučila oglasiti, crno-bijelom fotografijom na kojoj pozira sa sinom Aleksandrom i majkom Anom. Na fotki su zagrljeni i nasmijani.

Na teraci…“, napisala je kratko.

Posljednje fotografije prije skandala objavila je u nedjelju. Prema onome što je napisala nastale su na Šolti, a tamo se družila s fotografkinjom Sonjom Dvornik i splitskim ugostiteljem Markom Bralićem Ketom, vjenčanim kumom Ivana Rakitića.

Od izlaska fotografija oglasili su se samo Severinin Menadžer Tomica Petrović i suprug Igor Kojić.

Sve se ovo ‘događa’ upravo nakon što je Severina opet pobijedila u sudskim postupcima. Ovakve osvete bivšeg partnera, namještaljke i pokušaj diskreditacije nisu ništa novo. Postavlja se pitanje gdje su tome granice i kojim će se još sredstvima poslužiti. Jutros su poduzete sve pravne radnje za zaštitu Severininih prava i interesa“, rekao je za “Index” Tomislav Petrović.

Dragi moji, gledajte da svoje vrijeme sa svojim najmilijima provodite u sreći, baš kao na ovim slikama kojim montaža i ostale tehnike ne mogu ništa“, napisao je Igor uz fotografiju i snimku igre s malim Aleksandrom te se dotaknuo i Milana Popovića dodavši hashtag #prayformilanbrain.

Komentari

komentara