Magazin

Drama u stanu pjevačice Rade Manojlović: Vika i plač uznemirili komšije, htjeli da zovu policiju!

Napisao H. H.

Haris je poludio od ljubomore pa je napravio skandalozan postupak!

Kada je Haris Berković iz medija saznao da njegova Rada ima novog dečka i da se sa njim tajno sastaje u stanu koji je do juče bio njihovo ljubavno gnijezdo, pao mu je mrak na oči! Odmah je sjeo u kola i uputio se tamo.

Kao lud je lupao na vrata, a kada mu je otvorila uhvatio ju je za gušu s namjerom da je udavi“, priča Radina komšinica za novi “Scandal” i nastavlja:

Vikao je na sav glas “Ti si samo moja! Zašto si me prevarila?! Zgazila si našu ljubav! Niko ne smije da bude sa tobom, samo ja, pobići ih sve! Bilo je baš bučno, jedan komšija je htio da zove policiju ili Radinog tatu, ali je odustao jer zna da neće da reaguju na ljubavne svađe! Rada je jadna pokušala da se opravda ali on je bio sve gori! Čas je vikao, čas plakao! Sigurno je ta drama trajala sat vremena! Poslije sam čula da je uspjela da mu objasni da se radi o njenom prijatelju i da nije ni sa kim u vezi! Uvjerila ga je da je zanima samo on i planovi za njihovu budućnost i on je, ljudi moji, tek onda skinuo ruke sa njenog vrata! Poslije je popustio i onda su se zagrlili i kroz suze obećali jedno drugom da više neće nikome dozvoliti da se miješaju u njihovu vezu“, završava Radina komšinica!

Komentari

komentara