Magazin

Da je sudbina drugačije htjela, ona bi se našla na mjestu Meghan Markle: Zašto je Chelsea ostavila princa Harryja?

Napisao A. K.

Kada je shvatila sve, pobegla je glavom bez obzira.

Nekoliko godina pre nego što se zaljubio u sadašnju suprugu Megan Markl, princ Hari je bio na korak od odluke da se oženi dugogodišnjom devojkom Čelsi Dejvi.

Čelsi je bila gost na njegovom venčanju s Megan, ali i na venčanju princa Vilijama i Kejt Midlton – to je bio prelomni trenutak kada je zamislila sebe u Kejtinoj ulozi i odlučila da jednostavno ne želi da postane član kraljevske porodice.

„Sva ta pompa i neverovatna ozbiljnost u isto vreme pomogli su Čelzi da shvati da prava stvar koju treba da uradi jeste da raskine sa Harijem. Iako su imali mnogo toga zajedničkog, shvatila je da dolaze iz potpuno različitih svetova koji ne mogu da se spoje, naročito zato što je ona posebno volela svoju privatnost koju i sada pažljivo čuva“, otkrila je za Elle Anđela Levin, novinarka koja je pisala biografiju princa Harija pod nazivom „Razgovori sa princom“.

Par je tada raskinuo vezu dugu 7 godina, ali u leto 2015. godine su još jednom pokušali i pomirili se. Tajno su otputovali u Afriku, ali se nisu čak ni vratili zajedno, jer se Čelsi držala svoje odluke da ne želi da se javno eksponira u tolikoj meri.

U junu 2016. otkrila je koliko joj je medijska pažnja teško padala tokom veze sa Harijem.

„Bilo je ludo, zastrašujuće i neprijatno. Bilo mi je veoma teško. Nisam mogla da se izborim sa tim, bila sam mlada i želela sam da živim normalno“, ispričala je tada za The Times.

Kada su je pitali da li bi osoba sa „normalnom“ karijerom mogla da bude partner člana kraljevske porodice, nije imala odgovor.

„Ne znam, ali mislim da su neki ljudi bolji u tome od drugih“, rekla je Čelsi, koja ima svoju liniju nakita i studirala je prava.

Bivši par ostao je u prijateljskim odnosima, a jedan porodični prijatelj otkrio je za Vanity Fair da je Hari zvao Čelsi na žurku pred venčanje s Megan.

„To im je bio poslednji razgovor. Čelzi ga je doživela veoma emotivno, plakala je i malo je nedostajalo da uopšte ne dođe na venčanje“, tvrdi izvor.

Izvor: Stil

Komentari

komentara