Magazin

Ana Bekuta: “Nikad nisam željela da budem pjevačica”

Napisao H. H.

Pjevačica Ana Bekuta ima dugu i uspješnu karijeru, a sada je otkrila da nije oduvijek željela da se bavi pjevanjem, već da je za sebe imala druge planove.

Kako je sa sedamnaest godina dobila sina, bio joj je potreban novac za njegovo izdržavanje, pa je unovčila svoj talenat i počela da pjeva.

“Ja nikada nisam sanjala da budem pjevačica, htjela sam da budem učiteljica. Uzor su mi bile dvije žene koje su mi predavale i u njima sam vidjela svoje idole. Iskoristila sam svoj talenat, koji su svi primjetili veoma rano. Moj pokojni otac se ponosio time. U 17. godini sam dobila Igora, a dvije godine kasnije kada sam shvatila da nemam od čega da odgajam dijete, zaposlenja nije bilo u Priboju, taj talenat je iskorišten u svrhu da pjevam. Tih godina mi je bilo najvažnije da preživim i stanem na noge. Znate kako je mala sredina stroga, meni je bilo najvažnije da su me podržali roditelji i prijatelji. Nisam bila spremna, ali sam vrlo ozbiljno sve to doživjela i prilagođavala se trenutku, a moji bližnji su mi pomogli. Važno je da je sve prošlo, ne volim da se žalim.”

Ana je potom progovorila o Jeleni Karleuši i priznala da je imala predrasude o njoj, prenosi “Express“.

“Jelena je jedna lafica za koju mogu reći da sam imala predrasude prije nego što smo popričale. Riječ je o vrlo pametnoj mladoj ženi, koja zna šta hoće i kako da dođe do toga. Zavoljela sam je i njenu porodicu, nekoliko puta smo se i privatno družile. Volim njihovo društvo, to su mladi ljudi, koji su talentovani i profesionalci”, rekla je pevačica u emisiji “Glamur Specijal”.

Komentari

komentara