Magazin

Porodica Meghan Markle ne odustaje od drame: Reagovat će i kraljica

Vojvotkinja od Sussexa, Meghan Markle, od samih početaka svoje službene karijere nosi se s teškim optužbama svoje porodice.

Opake komentare i detalje iz privatnog života konstantno dijele njena polusestra Samantha Markle i otac Thomas Markle.

Otac novopečene vojvotkinje uoči kraljevskog vjenčanja izazvao je skandal ogromnih razmjera naplativši paparazzima njegove lažne fotografije pa zato nije prisustvovao vjenčanju svoje kćeri, piše “Azra“.

Osim toga, dao je i dugačak intervju u kojem se dotaknuo čak i princeze Diane.

Kraljevska porodica sve se vrijeme drži politike šutnje pa tako ne reagiraju na česte uvrede koje pristižu sa strane porodice Markle. Međutim, Meghan Markle, navodno, više ne može izdržati pritisak i duboko je povrijeđena.

Upravo se zato sastao krizni stožer kraljevske porodice kako bi zajedno odlučili koji je najbolji način da ušutkaju oca vojvotkinje od Sussexa.

Uplest će se, navodno, i sama kraljica Elizabetha II. kojoj je dosta negativnih komentara i miješanja u privatni život princa Harryja i Meghan Markle. Izvor blizak porodici izjavio je:

“Meghan je iznimno povrijeđena zbog svega što se događalo. Ovo je neugodna situacija i poduzet će se sve moguće mjere.”

U ovoj dramatičnoj situaciji velika je podrška, novoj pripadnici kraljevske porodice, iskusna Kate Middleton koja se, navodno, najviše zbližila s Meghan Markle.

Komentari

komentara