Magazin

Kija stavila tačku na sve ružne priče!

Kristina Kija Kockar - Screenshot/YouTube
Napisao H. H.

– Ja kad sam sa Slobom manipulisala, to sam radila istinom – priča ona.

Kada je ušla u rijaliti i počela da živi pod istim krovom sa suprugom Slobom Radanovićemi njegovom ljubavnicom Lunom Đogani mnogi su joj zamjerili. Ipak, ona se još jednom osvrnula na težak životni potez, zbog kojeg je itekako propatila, prenosi “Express tabloid“.

Trenuci kada je ljubavnica bila ispred mene… To je njegov izbor, ja na to nisam mogla da utičem. Mogla sam, da sam pribjegavala taktikama, ali nisam. Normalno, te stvari kada je on govorio da se ja foliram, da lažem. To je jako ružno, ja mogu da očekujem da to kaže osoba koja me ne zna, ali on je sa mnom bio pet godina – pričala je Kija o najtežim trenucima iz Bijele kuće.

Došla je i do saznanja da su je pojedinci smatrali manipulatorkom, te je oštro prokomentarisala.

Ja sam već rekla da sam tamo mogla da plačem svaki dan i da ležim na podu i da mi nije dobro. Tako da nije bilo potrebe da se foliram, folirala sam se kad sam bila sretna, a u stvari umirem kad mi nije dobro. Rekli su da sam manipulativna, ali drago mi je, to je odraz inteligencije – izjavila je u emisiji “Zadruga – Narod pita”, pa nastavila:

Ja kad sam sa Slobom manipulisala, to sam radila istinom. Sa njim nisam mogla drugačije, on je znao istinu o našem braku i svi ti famozni razgovori gdje je on koristio bobofon ispred škode – izjavila je Kija.

Komentari

komentara