Magazin

Luka Lazukić VARAO Natašu Bekvalac sa glumicom Sofijom Rajović

Luka i Sofija - Blic.rs
Napisao H. H.

Luka Lazukić i Sofija Rajović su bili u vezi 2015. godine, a romansu su obnovili kada se Nataša Bekvalac porodila sa Katjom, saznaje “Blic”.

Luka Lazukić je, po svemu sudeći, tokom braka sa Natašom Bekvalac živio kao momak. Da je skoro svako veče izlazio to je već poznato, a da je varao pjevačicu to se sada otkriva. Kako “Blic” saznaje, neposredno nakon što se Nata porodila sa Katjom, Luka ju je prevario sa voditeljicom i glumicom Sofijom Rajović.

Da se Sofija i Luka poznaju odranije svjedoči priča Blicovog izvora, ali i slike koje je njihov paparaco napravio prije tri godine kada Luka nije bio poznat javnosti.

– Luka i Sofija su bili u vezi 2015. godine, ali za to niko nije znao osim njihovih bliskih prijatelja. On u to vrijeme nije bio poznat javnosti pa je mogao slobodno da se pojavljuje u javnosti sa Sofijom. Vjerovatno ste ih u tom nekom periodu i uslikali. Ne znam koliko dugo su bili zajedno, ali Sofija nije previše pričala o njemu u tom periodu – priča izvor koji je upućen u cijelu priču.

Kako dalje Blic saznaje, Sofija i Luka su ostali u kontaktu.

– Oni su ostali u kontaktu jer imaju neke zajedničke prijatelje. Romansu su obnovili neposredno nakon što se Nataša porodila sa kćerkom Katjom. Ne znam koliko je trajala veza, ali se nisu viđali u javnosti. Luki i Sofiji svakako neće biti svejedno što je ova priča otkrivena u javnosti – dodaje naš izvor.

– Da li sa svakim čovjekom sa kojim sjednem u životu treba da se priča nešto tako. Napišite da sam bila sa svakim čovjekom koji postoji u Srbiji, od sedam do 77 godina i da završimo ovu agoniju. Sa svakim sa kojim sam se ikada vidjela, upoznala, razmijenila broj, popila kafu napišite da sam bila i završavamo saradnju. Mene ovo jako boli, bolje da se nisam ni javila – rekla je Sofija za “Blic”.

Komentari

komentara