Magazin

Tamara Đurić promijenila krv i za to iskeširala brdo novca

Tamara Đurić - Novi.ba
Napisao H. H.

Sada se osjećam zdravije i puna sam snage – rekla je Tamara.

Tamara Đurić, koja je zamalo glavom platila ugradnju akvafilera u zadnjicu, zbog čega je bila podvrguta teškoj operaciji, riješila je da svoje zdravlje više ne prepušta slučaju.

Naime, Đurićeva se nedavno podvrgla tretmanu zamjene krvi kako bi se potpuno regenerisala i popravila opšte stanje svog organizma.

– Prije više od godinu dana, Tamara je doživjela ozbiljnu traumu kada zamalo nije umrla zbog filera koji su se izlili u njenom tijelu i izazvali tešku infekciju. Situacija je bila dramatična i njeno zdravlje bilo je ozbiljno ugroženo, a ljekari su se sedmicama borili da joj sačuvaju život. Nakon što su uspjeli da se izbore sa infekcijom, ljekari su Tamari prepisali strogo mirovanje i posavjetovali je da se ubuduće uzdrži od estetskih korekcija. Međutim, Tamara se nije dugo pridržavala savjeta ljekara, jer joj je fizički izgled veoma važan – kaže izvor i objašnjava da je Đurićeva nakon nekoliko mjeseci mirovanja riješila da vježbanjem liniju dovede do savršenstva.

– Relativno brzo se vratila u teretanu i počela da vježba punom parom. Međutim, ubrzo je primijetila da se brzo zamara i da ne može da izdrži intenzivni tempo treninga, a na sve načine je pokušavala da povrati energiju. Promijenila je način ishrane, a odustala je i od noćnog i nezdravog života, ali nikako nije mogla da pobijedi konstantan osjećaj iscrpljenosti i izmorenosti. Bukvalno, bio joj je neophodan tretman kojim bi regenerisala cijeli organizam, a jedan prijatelj joj je dao savjet da promijeni krv – kaže izvor i dodaje:

– Tek kada je od ljekara dobila zeleno svjetlo da se podvrgne tretmanu, Tamara je donijela odluku da zamijeni krv. Otišla je u jednu privatnu kliniku u Beogradu, koja je specijalizovana za ovaj tretman, a tamo su ljekari njenu krv zamijenili mlađom i svežijom. Nestali su umor i iscrpljenost, a Tamara se osjećala preporođenom. Gotovo mjesec dana, četiri puta sedmično, Tamara je išla da mijenja krv, a svaka posjeta klinici ju je koštala 600 eura. Lako je izračunati koliko je zapravo platila novu krv – zaključuje naš izvor.

– Zbog novog načina života, koji podrazumijeva treninge, zdravu ishranu i uopšte zdrav život, po drugi put sam riješila da malo osvježim svoj organizam zbog svega što mi se desilo. Sada se osjećam zdravije i puna sam snage – rekla je Tamara, prenosi “Kurir“.

Komentari

komentara