Magazin

Proslava u čast kraljičinog rođendana: Meghan Markle u najljepšem izdanju do sada! (FOTO)

Napisao A. K.

Iako je britanska kraljica Elizabeta II rođena 21. aprila, službeno javno slavlje njeznog rođendana održava se svake druge subote u junu.

Tada se u Londonu održava tradicionalna vojna parada pod nazivom „Trooping the Colour“ kojom se već 260 godina obeležava rođendan britanskih monarha.

Više od 1400 vojnika iz jedne od najstarijih pukovnija britanske vojske, 400 muzičara i 200 konja učestvuje u velikoj ceremoniji koja služi i kao demonstracija vojne moći Ujedinjenog Kraljevstva.

foto: Profimedia

Parada započinje i završava se u kraljičinoj službenoj rezidenciji, Bakingemskoj palati, a na samom kraju članovi kraljevske porodice skupljaju se na balkonu palate kako bi gledali pozdravni prelet aviona britanskog Kraljevskog ratnog vazduhoplovstva.

foto: Profimedia

Iako je ovaj dan posvećen kraljici, sasvim očekivano oči javnosti uprte su novu zvezdu britanske kraljevske porodice – Megan Markl.

foto: Profimedia

foto: Profimedia

Vojvotkinja od Saseksa prvi put učestvuje na paradi. Za ovu priliku igrala je protiv normi i obukla komplet bez rukava što se smatra vrlo hrabrim odabirom.

foto: Profimedia

Istaknute članice britanske kraljevske porodice na ovoj paradi se nisu  pojavljivale u odeći bez rukava, ali izgleda da je napokon došlo vreme za (modne) promene pravila u monarhiji. S obzirom na to da je Elizabeta II sigurno odobrila ovo izdanje, onda nema sumnje da ipak nema ništa protiv modernijeg stila lepe Megan.

foto: Profimedia

foto: Profimedia
Izvor:  Zadovoljna.hr

Komentari

komentara