Magazin

PLJUŠTALI POLJUPCI IZMEĐU KARLEUŠE I BOSANCA! OGLASIO SE SAŠA POPOVIĆ, JELENA GA ODUVALA: Ne mješaj se ti, ljubomorni! (FOTO)

Napisao A. K.

Popularna pevačica Jelena Karleuša još jednom je pokazala koliki je šoumen, kada je usred „Zvezda Granda“ pokazala svoje ubeđivačke moći i oduševila sve! Naime, kako bi navela Bosanca da promeni mišljenje i … rešila je da ga ušuška komplimentima i obraduje sočnim prijateljskim poljupcima.

Ti znaš da si ti uvek bio moj omiljeni član u žiriju. Ti brkovi, taj neverovatni seksepil, koji zrači iz tebe, bosanski dijalekt koji pali… ta ramena, ta proseda Džordž Kluni kosa, taj talenat da proceniš“, šarmirala je ona.

FOTO: PRINTSCREEN

„U je.ote, dajte šminkerku, molim vas, ovamo“, nasmejan komentarisao je on.

„Taj pogled ispod obrva, snaga kojom držiš harmoniku, to svaka žena zamišlja kako nju držiš“, govorila je ona dok joj je on prilazio da je poljubi u ruku, u znak zahvalnosti na komplimentima.

U tom trenutku, Jelena je otkrila svoje namere.

„Da li sam ikad išta tražila od tebe? Ništa! A je l’ mogu sad samo jednu stvar? Je l’ mogu ja tebe da poljubim?“, na šta je Saša Popović odreagovao, a ona ga sasekla u korenu komentarom:“Ne mešaj se ti, ljubomorni“, što je nasmejalo sve prisutne.

„Je l’ možeš da promeniš glas?“, šapnula je Bosancu Jelena.

PLJUŠTALI POLJUPCI IZMEĐU KARLEUŠE I BOSANCA! OGLASIO SE SAŠA POPOVIĆ, JELENA GA ODUVALA: Ne mešaj se ti, ljubomorni! (FOTO)

„Menjaj glas! Popoviću menjaj glas! Ili menjaj člana žirija ili menjaj glas!“, vikao je on, ali na kraju je ipak ostao pri svome, zahvaljujući se iznova na lepim rečima.

FOTO: PRINTSCREEN

Izvor: Kurir.rs

Komentari

komentara