Magazin

Sestra Meghan Markle opet napada: Odbacila je najbolju prijateljicu nakon 30 godina, značenje njenog grba je sramotno! (FOTO)

Osvrnula se i na činjenicu da tri pera na grbu predstavljaju Meganine ‘komunikione veštine i snagu reči’

Samanta Markl ne odustaje od ‘pljuvanja’ po svojoj polusestri Megan. Sada je imala potrebu da prokomentariše grb koji je vojvotkinja od Saseksa dobila nakon venčanja s princem Harijem.

Grb inače dobija otac mlade, ali zbog situacije s Meganinim ocem Tomasom Marklom, donešena je odluka da se on u ovom slučaju preda direktno Megan.

– Grb je dizajniran za vojvotkinju od Saseksa, a sve je dogovoreno i odobreno od strane Njenog veličanstva, kraljice, kao i gospodina Tomasa Vudkoka iz Collage of Arms – poručili su iz Kensingtonske palate. I sama Megan je sarađivala s Collage of Arms kako bi dizajn bio ‘ličan i reprezentativan’.

Međutim, grb se nikako nije svideo Meganinoj polusestri koja smatra da izgleda ‘kao da ga je nacrtalo dete u vrtiću’.

Osvrnula se i na činjenicu da tri pera na grbu predstavljaju Meganine ‘komunikione veštine i snagu reči’.

foto: Profimedia

– Ona ne komunicira s ljudima. Ona odbacuje ljude iz svog života, što je uradila svojoj najboljoj prijateljici nakon 30 godina. Dva govora koja je održala u celom svom životu je ne čine govornikom. Njen moto je ‘ne reci ništa’ i sve oko sebe odbacuje” – napisala je Samanta na Tviteru.

Dodala je kako je grb smešan jer ne ‘predstavlja ništa, pogotovo ne njenog oca, a ni majku’.– Grb je potpuno prazan pa zapravo ima smisla – zaključila je Samanta.

Inače, svaki aspekt grba ima lično značenje za Megan. Plava pozadina predstavlja kalifornijsku obalu i Tihi okean, a dve zlatne zrake preko štita su simbol njenog rodnog grada, Los Anđelesa.

Izvor: Azra.ba

Komentari

komentara