Magazin

Angelina Jolie ovako provodi svoje vrijeme: Poznata glumica pokazala svoju vedru stranu!

Napisao A. K.

Snimanje popularnog filmskog hita “Grdana” drugi dio je zvanično započeto!

Dugo se nagađalo da li će se drugi dio popularnog dječijeg filma “Grdana” desiti. Od toga da je glumica i rediteljka Angelina Jolie zauvijek napustila svijet glume, pisale su mnoge novine, kao i njenu veliku ambiciju da se ostvari kao uspješna rediteljka, sada se pokazalo da nije istina, piše “Stil“.

Naime, Angelina Jolie se vratila na set filma “Grdana”, a njena koleginica glumica Elle Fanning pronašla je način kako da ovu radosnu vijest podijele sa svojim obožavateljima.

Uvijek ozbiljna, Angelina je ovaj put pokazala svoju drugačiju stranu, pa se sa Elle Fanning zabavljala dok su pravile interesantne fotografije u blizini kamp kućice na setu poznatog filma.

Prvi dio filma je napravio veliku zaradu u bioskopima širom planete, a sigurni smo da će i drugi dio biti isto tako isplativ, s obzirom da priču o Uspavanoj ljepotici ne vole samo djeca, već i njihovi roditelji koji su odrastali uz ovaj popularni Diznijev crtani film iz 1959. godine.

Dizni studio je takođe objavio vijest na Twitteru, gdje su postavili fotografiju režiserskih stolica sa imenima glavnih glumaca.

Walt Disney Studios

@DisneyStudios

, starring Angelina Jolie, Elle Fanning, and Michelle Pfeiffer, is now in production.

Komentari

komentara