Magazin

KARLEUŠIN MUŽ ZA 6 MILIONA EURA PRELAZI U KINU: A evo šta je JELENA odlučila da uradi sa svojim životom! ŠOK!

Napisao H. H.

Jelena Karleuša, čiji suprug fudbaler Bešiktaša Duško Tošić uskoro seli za Kinu, kaže da nema namjeru da se preseli u ovu azijsku državu, ali tvrdi da velika udaljenost neće pokvariti njihov odnos.

Porodicu Jelene Karleuše zadesilo je nešto o čemu mnogi sanjaju. Suprug pop dive Duško Tošić otputovao je u Kinu kako bi potpisao ugovor svog života. On će, naime, u fudbalskom klubu koji trenira Dragan Stojković Piksi imati nevjerovatno platu od POLA MILIONA EURA MJESEČNO, tj. šest miliona eura godišnje. U ovu nevjerovatnu cifru nisu uključene premije, nagrade i sponzorski ugovori koji takođe mogu biti milionski.

Iako su njegovi ugovori sa turskim Bešiktašom bili više nego dobri, ovaj novi će Duška načiniti najplaćenijim srpskim defanzivnim igračem svih vremena.

Odmah se postavlja pitanje hoće li Jelena uopšte imati potrebu da nastavi da nastupa i da se bavi svojim poslom na način na koji je to činila do sada budući da će joj suprug biti multimilioner.

‘Jelena ne planira da prestane da pjeva. Niti će proređivati svoje koncerte. Ona živi za scenu i njen suprug to razumije. U planu joj je novi album, kao i velika koncertna turneja. Dakle, sve ostaje kao što je bilo,’ kaže izvor blizak muzičkoj zvijezdi.

Ipak, budući da je Kina daleko, Jelena će morati da putuje dosta rjeđe kod muža nego što je to činila dok je živio u Istanbulu, što automatski znači da će porodica manje vremena biti na okupu.

– Gdje god Duško da igra, to ne remeti moje poslovne aktivnosti jer sam uvijek prisutna i u Beogradu i tamo gdje se klub nalazi. Od Njemačke i Francuske, Španije ili Turske, pa i do Kine ili Amerike, ja sam neko ko je stalno u avionu – rekla je Jelena za Kurir.

Komentari

komentara