Magazin

Hana Hadžiavdagić: “Sad će selfiji sa šamijama i iftarske sofre pa ćemo zaboraviti žičaru”

Napisao A. K.

Trebevićka žičara otvorena je 6. aprila nakon 26 godina. To je, očekivano, oduševilo Sarajlije, ali i građane iz drugih dijelova BiH, kao i turiste, koji su jedva čekali da se provozaju.

Uzbuđenju i radosti svjedoče i dugi redovi za vožnju, kako na dan otvaranja, tako i tokom vikenda. Međutim, ima i onih koji ne dijele to oduševljenje, a jedna od takvih je i influenserka Hana Hadžiavdagić.

Ona je na svom Facebook profilu podijelila mišljenje o žičari nazvavši je cirkusom i istakavši da će uskoro ramazan pa će žičara pasti u drugi plan.

“Ljudi moji, ima li šta zanimljivije od otvorenja žičare, jer vidim da se o tome razglaba već danima? Pa po svijetu imate viseće tramvaje već godinama… Jbt kao da su vanzemaljci posjetili Sarajevo. Cirkus Colorado napraviše od žičare koja je već postojala i koju ima svaki veći grad (ukoliko ima brdo). Atrakcija kao kada se otvorio McDonalds. Davno se trebala otvoriti šta je para doniranih pokradeno… Niđe veze! P. S. Tješi me to što stiže ramazan pa će se promijeniti tema, idu selfiji sa šamijama i iftarske sofre”, napisala je Hadžiavadagić, prenosi “Klix“…

Komentari

komentara