Magazin

Dara Bubamara progovorila o TRUDNOĆI sa 17 godina mlađim dečkom – Ne bih da je djevojčica!

Napisao H. H.

Dara Bubamara otkriva da bi do narednog Uskrsa volela da bude u braku sa 17 godina mlađim dečkom, košarkašem Nemanjom Bezbradicom. Folk pevačica priznaje i da bi devetogodišnjem nasledniku Kosti, kog je dobila u braku sa biznismenom Milanom Kesićem, želela da rodi brata.

Dara kaže da joj se majčinski instinkt ponovo probudio tokom veze sa mladim košarkašem.

– Volela bih da do sledećeg Vaskrsa budem ponovo udata i da rodim još jednog dečaka. Zaljubljena sam i srećna, zato i razmišljam o tome. Oduvek sam želela da imam samo jednog sina, međutim to se promenilo. Ostvarena sam, uspešna, imam dete i zato nisam ni očekivala da će mi se opet probuditi majčinski instinkt. Ipak, sada imam novu ljubav i poželela sam i sa Nemanjom decu – priča folkerka za “Informer”.

Ona objašnjava zbog čega nikako ne priželjkuje da dobije devojčicu:

– Ne bih volela da ima ćerku, samo sinove. Žene se mnogo muče, a i više volim muškarce. Navikla sam na dečake, pa bih volela da opet dobijem jednog malog poput Koste. Sigurna sam da on ne bi bio ljubomoran na bebu. Rekao mi je da bi voleo da ima rođenog brata. On je druželjubiv, mnogo voli decu i društvo – kaže Dara.

Kada je reč o njenom bivšem mužu Milanu, od kog se razvela prošle godine posle devet godina braka, Dara ima samo reči hvale. Priznaje da nije želela da ostaje u braku bez ljubavi, i poručuje da nijedna žena ne bi smela da pristane na to.

– Sa Milanom se nikada nisam svađala, nikada nismo imali probleme, samo sam prestala da ga volim. To sam mu rekla i razišli smo se. Neke žene trpe i žive u braku bez ljubavi, ali ja na to ne pristajem. Milan i ja gajimo snažne prijateljske emocije i uradili bismo sve jedno za drugo. Ipak, jedno je ljubav prema drugaru, a drugo prema muškarcu.

vremeplov.me

Komentari

komentara