Magazin

OSTAVIO GA JE NA ULICI I BEZ DINARA: Ovo je sin Ljube Aličića sa kojim GODINAMA nije razgovarao!

Napisao A. K.

Ljuba Aličić nedavno je otkrio svoju životnu priču i, između ostalog, spomenuo sina Dejana iz prvog braka i naglasio kako mu je u životu mnogo pomogao.

Međutim, dobro obaviješteni izvor tvrdi da bi, osim Ljube, njegov sin ostao da živi na ulici i da je njemu i njegovoj ženi Ankici pomogla njena baka, inače majka pokojnog pjevača Bože Nikolića.

Ljuba im ništa u životu nije učinio, Ankica se udala za njegovog sina Dejana još dok je on živio u nekoj mahali. Iznajmili su stan i kiriju za tri mjeseca platio im je Ljuba. To je sve što je on u životu uradio za svog sina Dejana, dao mu za tromjesečnu kiriju. Da su se na njega oslonili, oni bi i dalje živjeli na ulici. Ljuba se hvali po televiziji da im pomaže, a prstom nije mrdnuo za njih. Šta je za Ljubu jedan stan? Ništa, ali nije im kupio.

I dan-danas Dejanu i Ankici pomaže njena baka Anđa, koja je dugo radila u Njemačkoj. Baka im je u Šapcu kupila stan i kuću i redovno im šalje pare jer Dejan slabo radi. Ljuba neće da mu pomogne u poslu, nigdje ne želi da ga progura iako može, pa i dalje pjeva po birtijama.

Jednom ga je Ljuba odveo u Bosnu, on je za noć zaradio 3.000 eura, a sinu je dao 200 eura, kao i svim drugim muzičarima. Ma, to je sramota. Dejan je njegov sin iz prvog braka i vjerovatno se zato tako i ponaša prema njemu.

On ga je napravio s muslimankom romskog porijekla, ne znam koje je rase, a ni pedigrea. Ljuba unuke koje je dobio od Dejana maltene i ne spominje, nikad se njima nije javno pohvalio iako su divna djeca. Ni njima ništa ne daje, ne viđa ih, kao da im nije deda – kaže dobro obaviješteni izvor, piše “Kurir“.

Komentari

komentara