Magazin

ANABELA NE SPAVA ZBOG JEZIVIH PRIJETNJI DA ĆE ZAVRŠITI KAO JELENA MARJANOVIĆ: Andrej plaća obezbjeđenje koje denserku prati u stopu!

Napisao A. K.

Pjevačica Anabela Atijas proteklih nekoliko nedjelja živi u strahu za svoju bezbijednost jer joj fanovi Kristine Kije Kockar prijete da će završiti kao tragično nastradala Jelena Marjanović, pa je od skoro obezbjeđenje prati u stopu! Naime, iako je Anabela slučaj prijavila tužilaštvu, pjevačicin suprug Andrej Atijas je riješio da stvar uzme u svoje ruke.

“Anabela noćima ne može da spava zbog svakodnevnih prijetnji. Ona je dobila na desetine poruka u kojima piše da će joj zapaliti kuću, da joj se sprema otmica, ali i da je čeka sudbina Jelene Marjanović. Andrej je takođe uznemiren, a budući da često zbog poslovnih obaveza putuje, odlučio je da unajmi obezbjeđenje”, kaže izvor blizak porodici Atijas i dodaje da pjevačica strahuje i za svoje kćerke Ninu i Blankicu.

“Momci iz obezbjeđenja su sve vrijeme uz Anabelu, a budući da je Nina na školskom raspustu i da najviše vremena provodi na igralištu ispred zgrade, pjevačica je odlučila da ništa ne prepušta slučaju, pa je i ona pod stalnim nadzorom”, kaže anonimni izvor i navodi da pjevačicin suprug ne žali para kada je mir njegove supruge u pitanju.

– Iako dvadesetčetvoročasovno obezbjeđenje košta papreno, Andreju nije žao da ga plaća. On je Anabeli rekao da će je čuvati sve dok ne bude sigurna da se osjeća bezbijedno, a budući da još nije došla sebi i da prijetnje ne prestaju, sigurno je da će pjevačica nastaviti da bude pod nadzorom”, kaže izvor i navodi da se Anabela nada da će istražni organi uskoro saslušati one koji joj šalju prijeteće poruke.

“Anabela je ozbiljno shvatila svaku riječ koju je pročitala u porukama, i to zato jer je i sama bila u rijalitiju i dobro zna koliko fanovi mogu da budu fanatični. Ni u jednom trenutku joj ništa nije bilo smiješno, a s obzirom na to da Kija ima veliki broj fanova, koji su dobro organizovani, Anabela je svjesna da su oni u stanju da naprave svašta”, uvjerava izvor i zaključuje da pjevačica strahuje šta će biti sa Lunom kada napusti „Zadrugu“.

“Kada napusti rijaliti, Luna će se vratiti svojim svakodnevnim obavezama, a Anabela se plaši da li će njena kćerka moći mirno da šeta gradom. Baš iz tog razloga je i odlučila da čitav slučaj prijavi policiji, kako ne bi došla u situaciju da naknadno popravlja stvari”, zaključio je izvor.

Podsjećamo, Anabela je javno branila svoju kćerku, koja je odmah po ulasku u rijaliti „Zadruga“ otpočela ljubavnu vezu sa oženjenim pjevačem Slobom Radanovićem. Pjevačica je isticala da njena kćerka nije učinila ništa loše, jer je ona slobodna djevojka.

(Alo.rs)

Komentari

komentara