Magazin

Savršen život raspao se u 20 minuta: Muža i mene u kući je sačekala POLICIJA sa otvorenim LAPTOPOM, a unutra …

Napisao H. H.

Bila je udata za muškarca o kakvom je uvek sanjala, imala je sjajan posao i kuću iz snova. Bio je to savršen život, a onda je u taj savršen život i kuću iz snova upala policija i laptop njenog supruga otkrio je tajnu koja im je razorila život.

Sa 29 godina, Brijana je mislila da je ostvarila sve što želi. Jedne večeri, dok su se ona i suprug zagrljeni vraćali kući sa večere, unutra ih je sačekala policija, piše “Blic“…

“Na stolu je stajao otvoren laptop i na njemu slike koje nikada neću moći da izbacim iz glave. To su bile slike i snimci zlostavljane djece. Čovjek koga sam voljela svim srcem bio je ovisan od dječije po*no*rafije”, priča šokirana žena.

Taj šok, ljutnja, bijes, neverica isti su za svaku ženu koja prolazi kroz tako nešto. To je osjetila i australijska političarka dr Rejčel Karling Dženkins nakon što je u Parlamentu otkriveno da je njen suprug gledao dječiju po*no*rafiju dok su bili u braku.

“Moj brak okončao se istog trenutka kada sam to saznala. Otišla sam iz kuće i nisam se vratila čak ni da pokupim svoje stvari”, rekla je političarka, i zadobila simpatije žena koje su prošle kroz isto.

“Strašno je to što je nakon takvog otkrića na cijelu porodicu bačena ljaga, iako niko od nas nije kriv ni za šta. Uostalom, čak se i sami osjećate prljavo iako ništa niste imali sa tim”,ispričala je još jedna žena svoja iskustva sa suprugom pedofilom.

Što se Brijane tiče, njena ljubav prema suprugu umrla je iste sekunde kada je vidjela slike na laptopu.

“Nakon razgovora sa policijom, za 20 minuta nestala sam iz kuće i od tad nikada više nisam vidjela bivšeg supruga. Nisam išla ni na njegovo suđenje. Ne želim ništa sa njim”, priča Brijana.

Njen suprug uhapšen je u okviru policijske akcije “Centurion”, izvedenoj 2008. godine, kada je u zatvoru pored njega završilo još 70 pedofila.

U godinama koje su usljedile, Brijana se samoizolovala u pokušaju da zaboravi na noćnu moru koja joj se dogodila. Napustila je državu i vratila se nakon nekoliko godina, kada je mislila da će moći da podnese da krene iznova.

“Sada znam da sam patila od posttraumatskog stresa. Nekada sam bila vesela i razgovorljiva. Nakon tog događaja, trebalo mi je sedam godina da skupim snage i dodirnem drugog muškarca.

Ne znam da li je to zato što ne vjerujem njima ili svojoj procjeni muškaraca”, priča Brijana, dodajući da se i dalje bori sa sobom i pokušava da ne dozvoli da je gnusan postupak njenog muža definiše.

“Ljudi pedofile zamišljaju kao mračne, prljave tipove koji dane provode u podrumu za kompjuterom. To nema veze sa istinom. Moj suprug bio je zgodan, uspješan i druželjubiv.

I mnogi drugi pedofili su takvi. I mi, supruge pedofila, smo žrtve. Ne u toj mjeri kao djeca, ali smo kolateralna šteta, i društvo mora da shvati da nema razloga da i nas kažnjavaju za postupke naših muževa”, dodala je.

Komentari

komentara