Magazin

ŠTA SE KRIJE OD GLEDAOCA? LUNA I SLOBA NAKON SVAĐE SA MILJANOM IZVEDENI IZ ZADRUGE, NIJE IH BILO DVA SATA!

Napisao A. K.

Miljana Kulić sinoć je, u nastupu bijesa zbog stvari koje su joj pokradene, cijelo veče vrijeđala Slobu Radanovića, a posebno Lunu Đogani i njenu majku i oca. Zbog toga su Sloba i Luna bili bijesni i jutros, a Sloba je rekao da Miljana mora da napusti rijaliti, ili će u suprotnom njih dvoje izaći. Luna se cijelo jutro žalila kako ne želi da trpi uvrede, pogotovo na račun porodice, jer joj je zdravlje najvažnije.

Miljana je zatim bila i kod Drveta mudrosti, koje joj je skrenulo pažnju da ne smije da optužuje ljude za krađu (ona je optužila Lunu) i da im vrijeđa porodicu. Kulićeva je odgovorila niko ne može da joj zabrani da psihički maltretira one koji joj idu na živce, u ovom slučaju Radanovića i Đoganijevu.

U međuvremenu, kamere su se sklonile iz spavaće sobe, ali gledaoci su primijetili da Miljane, Slobe i Lune nema. Inače, gledaoci su mogli vidjeti kada su Miljana i Sloba izvedeni iz Zadruge, dok izlazak Lune nije snimljen. Tek su kasnije gledaoci primijetili da nema ni nje.

– Toliko su zaštićeni da prosto ne mogu da vjerujem! I niko ne smije da pisne jer Sloba odmah ucjenjuje! – glasi jedan od komentara.

Sa druge strane Luna je trebalo da gostuje na radiju, ali se ni ona nije pojavila, već su za mikrofon sjeli samo “voditelji” Bane Čolak, Milan Milošević i Bora Santana.

Kamere su tokom radijske emisije prikazivale dnevnu sobu, spavaću sobu, radionicu, rehablitaciju, ali Lune i Slobe i dalje nije bilo. Tek oko 15:30 su se vratili zajedno sa Miljanom. Šta su gotovo dva sata radili vani i gdje, kod koga i na kakvom razgovoru su bili, zaključite sami.

(Srbija Danas)

Komentari

komentara