Magazin

(VIDEO IZAZVALA GNJEV I BIJES: Divnina izjava o rođenoj kćerki sve zgranula, pa skočili na nju!

Napisao A. K.

U “Zadruzi” je danas ponovo organizovan “Dan uspomena”, a jedan od snimaka koji smo imali prilike da vidimo bio je za Divnu Milanović. Ona je na svom snimku vidjela supruga Marka Kocića i kćerku Kristinu što je rasplakalo i rastužilo.

Ovo su uspomene na moju kćerku Kristinu, na Marka kog mnogo volim i pozdravljam i osobe koje me podržavaju i koje mnogo volim. Marko mi je na prvom mjestu, Kristina na drugom.

To što je kćerku stavila na drugo mjesto, a supruga na prvo razbijesnila je zadrugare i nisu mogli da vjeruju da je tako nešto izjavila:

– Molim? Alo, jesi ti normalna! Pa dijete ti je na prvom mjestu! Kakav Marko, dijete ti je na prvom mjestu! Je l’ ti stvarno misliš to?! – vikala je Saška.

– Osobe koje su mi bitne su napolje, meni su ovdje nebitni ljudi, prva osoba koja mi je bitna je moja kćerka! – ispravila se Divna.

U jednom trenutku došlo je do rasprave između Baneta Čolaka i Divne jer mu se ona nabacivala i komentarisala da bi imala s*ks sa njim, a kako je sve to izgledalo, pogledajte u snimku ispod:

 

(Pink.rs)

Komentari

komentara