Magazin

Pjevač zbog roditelja odlučio da se riješi poroka!

Napisao H. H.

Srbijanski pjevač posjećuje specijalnu bolnicu u Beču koja je u vlasništvu njegovog prijatelja, koji mu je prepisao svakodnevnu terapiju.

Darko Lazić čvrsto je riješio da se vrati starom načinu života, pa je potražio stručnu pomoć kako bi se što prije riješio poroka, piše “Kurir“.

Zvezda ‘Granda’ trenutno je na programu odvikavanja u specijalnoj bolnici u Austriji, koja primjenjuje najsavremenije metode liječenja bolesti zavisnosti. Prema riječima izvora, pjevač se na taj korak odlučio zbog svojih roditelja, koji su se potresili kada su vidjeli snimak kako šmrče bijeli prah, koji poslije maže po nepcima.

– Darko je sjajan dečko, koji ima veliki talenat i potencijal da uspije u životu i zaradi mnogo novca. Međutim, posljednjih mjeseci on se previše opustio i potegao za porocima, kojih sada želi da se riješi. Na tome su insistirali njegovi roditelji, koji su mu predložili da odmah potraži stručnu pomoć. Budući da je njemu porodica najvažnija i da ne želi da oni budu zabrinuti, pristao je da ode na odvikavanje – priča izvor blizak Laziću.

Darku Laziću se život promijenio iz korijena otkako se razišao sa Anom Sević. Nakon što je napustio porodični stan na Košutnjaku, folker se vratio u rodno selo Brestač kod Rume.

 Darko nije želio da se potuca po hotelima i da iznajmljuje stanove jer u selu ima luksuznu kuću koju je napravio. Pjevač mnogo radi u inostranstvu, ali zato kada je u Srbiji, ne izlazi iz svog mjesta. Svake sedmice dovodi i kćerku na selo. I Lorena obožava Brestač, tako da njih dvoje tamo baš uživaju – kaže sagovornik.

U prilog tome svjedoče i fotografije koje je Lazić postavio na svoj Instagram profil. Na posljednjoj se vidi kako pozira na pragu svog doma, dok na drugoj stoji ispred luksuznog automobila nedaleko od table koja označava skretanje

On kaže da Darko ne leži u bolnici, već povremeno odlazi na konsultacije.

– Lazićev dobar prijatelj drži tu kliniku u Beču. On mu je predložio najefikasniji program. Budući da se odavno poznaju, on mu je snizio cijenu jer je vidio da pjevač ima volju da se izliječi. Zasad se drži plana, kao i savjeta ljekara koji mu je odredio terapiju. Svaki dan je na vezi sa stručnjacima i pridržava se terapije, koja odlično djeluje ne njega. Štaviše, on je počeo i da trenira, a promijenio je način ishrane. Shvatio je da je pogriješio i želi da se promijeni. On ima punu podršku svog brata i roditelja, a snagu mu daje kćerka Lorena, za koju je izuzetno vezan i zbog koje želi da bude onaj stari – završava izvor.

Komentari

komentara