Magazin

RAZDOR U PORODICI: Roditelji hoće da se ODREKNU Darka jer se vratio Sevićki!

Napisao H. H.

Nakon što se poslije svih skandala i javne bruke koju je nanio cijeloj porodici Darko Lazić pomirio sa suprugom Anom Sević, uprkos zvaničnoj potvrdi para da se razvodi, pjevačevi roditelji hoće da se odreknu sina.

Naime, folker je riješio da još jednom pokuša da spasi brak tako što će da odvede ženu i kćerku na Maldive, gdje će pokušati da obnove porodične odnose i vrate izgubljeni mir.

– Darkovi majka, otac i baka umalo nisu presvisli kad su čuli da se vraća Ani iako mu je donijela toliko problema. Već su se navikli da Lazić više vremena provodi kod njih u Brestaču i da se napokon malo stabilizovao poslije svih afera. Čak je i Lorenu češće dovodio i djelovalo je kao da su svi sretniji otkako su riješili da se razvedu – otkriva izvor blizak poznatom paru i dodaje:

– Porodicu je posebno pogodilo to što pjevač ponovo troši ogroman novac na putovanja na luksuzne destinacije kako bi fascinirao suprugu ne bi li se njihov odnos vratio na staro. Na sve to snajka i dalje ne planira da izgladi odnos sa Darkovom familijom, već samo gleda svoje interese – zaključuje izvor.

Komentari

komentara