Magazin

Viktorija zaprijetila trudnoj Miljani: Pazi da ne prokrvariš!

Napisao A. K.

Miljana Kulić i Viktorija posvađale su se u spavaćoj sobi zbog ukradenih stvari, a tokom rasprave došlo je do žestokih uvreda. U jednom momentu Viktorija je jednom rečenicom izbacila Miljanu iz takta, a tiče se njene trudnoće.

Kome ti pretiš da će da prokrvari? Nemoj ti meni da pretiš! To možeš svojoj ćerki, mrš! Skloni se od mene! – vikala je Miljana na pevačicu.

– Nemoj da se kačiš sa mnom! – odgovorila joj je Viktorija.

– Kakvo zlo mogu da uradim, ovo je ništa! I meni su ukrali čokoladu, pa nikom ništa! Ja imam pravo da prijetim ovdje kome hoću! – oštra je bila Miljana, pa nastavila:

– Šta ti radiš ovdje, koji je tvoj posao ovdje? Šta radiš ti, ženo, ovdje? Kome si ti zanimljiva? Došla si tu da popuniš mjesto! A to što si rekla da ću da prokrvarim, imaš kćerku!

– Mrš, bre! Gleda onaj gore sve! – uzvratila joj je Viktorija, pa dodala: “Ja hoću da odem! Imaš bebu u stomaku, a činiš zlo!”.

– Ako bi mi nešto učinila, moj otac bi došao i glavu ti polomio! – iznervirana je bila Miljana, koja je ujednom trenutku uzela i jastuk, pa su mnogi pomislili kako će doći i do fizičkog obračuna među njima.

– Rekla sam ti pazi da ne prokrvariš ako mi diraš stvari! – objašnjavala je Viktorija.

– I ja tebi kažem pazi da ne umreš ako prokrvarim! Mogu da vam pišam po krevetu, ovo je psihološka igra! Nisam ušla džabe ovdje! Ovo se mnogo plaća, matora babetino! A budeš li mi se još jednom unijela u facu…

– Pazi da ti kćerka ne prokrvari kad ostane trudna! – rekla je Miljana, a Viktorija je na ovo tek pobijesnila.

– Ne brini, da prokrvarim neću. Imam odličan imunitet. I gore stvari sam preživjela u onom rijalitiju… A ti, babetino jedna! Ko zna ko te j*bao i dijete ti napravio! – rekla je Miljana Viktoriji poslije nekog vremena, a potom je izašla u dvorište i zapalila cigaretu.

(Telegraf.rs)

Komentari

komentara