Magazin

OVO LEDI KRV U ŽILAMA: Pročitajte šta se desilo ljudima koji istražuju ubistvo pjevačice!

Napisao H. H.

Nakon ubistva srbijanske pjevačice Jelene Marjanović počele su da se redaju tragedije u porodici Krsmanović, da se dešavaju maleri prijateljima ubijene Jelene, porodičnim advokatima, kao i nekima koji se u televizijskim nastupima bore da se ovaj slučaj istraži.

Jelenine majka i baka umrle su u kratkom roku nedugo nakon ubistva. Kada je porodica Krsmanović angažovala advokate i pokušala da se uključi u ovaj slučaj, dogodile su se nesvakidašnje stvari, piše “Republika“…

“Advokat Predrag Savić, kog je kao pravnog savjetnika angažovala porodica Krsmanović, za samo dvije sedmice dvaput je zavijen u crno. Najprije mu je umrla majka, a zatim i supruga”, navodi izvor blizak slučaju.

Samo pukom srećom bez težih posljedica prošao je Nenad Šipka, direktor Centra za forenzička istraživanja, koga su takođe angažovali Krsmanovići kako bi istina o Jeleninoj smrti što prije izašla na vidjelo.

“Šipka trenutno završava 3D rekonstrukciju zločina u Borči, a sve vrijeme tvrdi da pjevačica nije usmrćena na nasipu. On je nedavno imao saobraćajnu nesreću. Automobilom je sletio s puta, ali je ostao nepovrijeđen”, priča izvor blizak slučaju.

Jedan od ljudi koji je neslavno prošao je i Todor Došen, inspektor koji je radio na slučaju ubistva Jelene Marjanović. Naime, protiv njega je bila podnijeta krivična prijava zbog zloupotrebe položaja. On se teretio da je ukrao novac i mobilne telefone od muškarca kojeg je privodio zbog dilanja droge.

“Jelenina baba Pelagija je od tuge za unukom dobila moždani udar. Preminula je 25. maja 2016. Pjevačicina majka Zorica Krsmanović bolovala je od raka, a zdravstveno stanje pogoršalo joj se nakon zločina. Umrla je 4. oktobra 2016. u kući u Borči”, priča sagovornik blizak porodici Krsmanović. Ubrzo nakon ubistva Jelene Marjanović, bitku za život izgubile su njena baka i majka.

Inače, Jelena je 2007. ostala bez oca, nakon čega se godinama nije bavila muzikom. Ubrzo joj je umro i stric.

Radi obijen stan, zapaljen auto

Rada Matić iz Beča, prva koja je raskrinkala Marjanovića i objavila njihovu prepisku u kojoj je Zoran poziva na s*ks, doživjela je nekoliko pehova. Djeca su joj imala saobraćajnu nesreću, a Radi su napadači obili stan i zapalili automobil.

“Koliko god da me bije maler, ja od njih neću odustati dok svi ne odu u zatvor”, kaže Matićeva.

Doljančević: “Mjesecima nisam spavao”

Goran Doljančević, prijatelj i menadžer ubijene Jelene Marjanović, kaže da nakon zločina tri mjeseca nije mogao da spava.

“Svako veče sam imao košmare. Često sam sanjao Jecu. U snu me pitala: ‘Goranče, zar da stradam ni kriva ni dužna?’ Onda joj je otpozadi prišla žena”, kaže Doljančević.

Umro Jecin tekstopisac

Saša Milošević, blizak saradnik i tekstopisac Jelene Marjanović, umro je početkom januara 2018. u 47. godini. Milošević je autor hitova “Zlatnik” i “Bato, bre”, koje su otpjevale Tanja Savić i Indi. On je napisao i stihove koji su uklesani na Jeleninom spomeniku.

“Taman smo, taman disali isto… Bila mi je svaka pora kože, ja je više ne mogu, sad je na tebi da je zagrliš, bože”, piše na spomeniku.

Komentari

komentara