Magazin

Proročanstvo Baba Vange od koje strepi svijet desit će se 20. Januara: Evo šta će se desiti sa našom zemljom!

Napisao H. H.

Slijepa Baba Vanga, a čije pristalice tvrde kako je predvidjela napad 11. septembra, uspon Islamske države, pa i Brexit, za ovu godinu rekla je kako će se desiti dva događaja koji će promijeniti svijet.

Baba Vanga, žena iz Bugarske koja je umrla 1996. godine u 85. godini, ima predviđanja za brojne naredne vijekove, sve do 51. kada će se, prema njenim “vizijama” desiti smak svijeta.

Zbog ovog baba Vanginog proročanstva cijeli svet sa zebnjom iščekuje 20. januar, piše “Telegraf”.

Naime, ona je za ovu godinu predvidjela kako će Kina postati sljedeća svetska supersila, a drugi događaj je pronalazak nove forme energije na Veneri.

Letjelica “The Parker Solar Probe” nazvana po astrofizičaru Judžinu Parkeru, trebalo bi da poleti u julu 2018. godine.

Ova robotska NASA-ina letjelica treba da istražuje spoljašnju Sunčevu koronu. Iako letjelica neće zaista sletjeti na Veneru, ona će koristiti njenu silu gravitacije kako bi napravila više letova oko Sunca.

Baba Vanga je “predvidjela” da će ta misija otkriti novu formu energije, tvrde teoretičari zavera. Njeno drugo predviđanje zaista izgleda ostvarivo. Kina sve više ekonomski napreduje i lako bi mogla da preuzme tron od SAD.

Osim Baba Vange, i drugi proroci su za ovu godinu predvidjeli kako će biti godina prirodnih katastrofa širom svijeta, dok će Vezuv uzdrmati cijelu Italiju.

Za našu zemlju nema velikih preokreta, te se ne očekuje da će svjetske promjene u značajnoj mjeri utjecati na nas.

 

Komentari

komentara