Magazin

Trudna Miljana Kulić ušla u Zadrugu, ukućani zinuli od šoka kada im je saopštila ko je otac njenog djeteta! (VIDEO)

Napisao A. K.

Iako u četvrtom mjesecu trudnoće Miljana Kulić, večeras je ušla u najgledaniji rijaliti program “Zadruga“, a ostali zadrugari su ostali i više nego iznenađeni. Neki od stanara uhvatili su se za glavu kada su je vidjeli, a Miljani su se najviše obradovali Miki Đuričić, sa kojim je ranije imala sukob, kao i Jovana Tomić Matora.

 Gdje si Kulićka, `lebac je je*ao! Gdje si kraljice?! Idemo! Kulićka! Idemo! Jao mnogo mi je drago što te vidim – bio je odušeljen Miki Đuričić.

– Ljudi, znate šta ima novo? Trudna sam! – odmah je Miljana obavijestila svoje nove cimere o novistima iz njenog života.
Miki Đurčić odmah je počeo da se raspituje ko je otac Miljaninog djeteta, nakon čega je počeo da je upoznaje sa ostalim zadrugarima.
– Nisam ni sanjala da će ikada ući ovdje! To je osoba koja je mene digla – izjavila je Matora.
– Pravićete vi Jelenu Golubović od blata – vikao je Miki.
Miljana Kulić, nakon što se poljubila sa Macom Diskrecijom, pozdravila se sa Saškom Karan, sa kojom je takođe od ranije u sukobu zbog Jelene Golubović. Nakon što se upoznala sa svima, Miljana je cimerima otkrila sa kojim muškarcem je ostala u drugom stanju.
 
– Ne mogu da vjerujem šta sam sebi dozvolila. Meni se dogodilo. Ja sam se zaljubila. Mogu vam pomoći malo. Njegova bivša supruga je pjevačica – izjavila je Miljana.
Ukućani su ostali u šoku kada su saznali da se radi o bivšem suprugu pjevačice Goce Tržan, a kako je izgledao ulazak Miljane Kulić u ubjedljivo najgledaniji rijaliti program ikada na našim prostorima “Zadrugu“, pogledajte u video-prilogu ispod ovog teksta.
(Pink.rs)

Komentari

komentara