Magazin

ŠOKANTNO! ZORANA UKOPAO MOBILNI?! Završeno vještačenje baznih stanica na mjestu ubistva Jelene Marjanović!

Napisao A. K.

Policija je `vještačenjem lokacije mobilnog telefona` Zorana Marjanovića definitivno utvrdila da se on 2. aprila 2016. u vrijeme zvjerskog ubistva supruge Jelene nalazio pored nje! Stručnjaci su, na osnovu analize podataka sa baznih stanica, dokazali da je Zoran lagao kada je tvrdio da je u vrijeme zločina bio sa kćerkom Janom oko 650 metara udaljen od mjesta ubistva.

Rezultat ovog vještačenja, pored tragova DNK i blata sa mjesta zločina, biće ključni dokaz na suđenju, kažu naši izvori, inspektori koji rade na istrazi. U policiji, inače, svi tvrde da je protiv Zorana Marjanovića prikupljeno dovoljno čvrstih dokaza i očekuju da će on biti osuđen za Jelenino ubistvo.

 

U medijima su se ranije pojavile spekulacije da vještačenje baznih stanica mobilne telefonije nije gotovo i da još nije ni poslato u Više tužilaštvo u Beogradu, ali Informeru je u policiji iz više izvora potvrđeno da je to vještačenje urađeno odmah poslije Jeleninog ubistva.

 

– Zoran je na saslušanju u policiji 2016. godine rekao da je u vrijeme ubistva sa kćerkom Janom bio na početku nasipa u Borči, dok je njegova supruga džogirala. Prema njegovim tvrdnjama, on je bio na oko 650 metara od mjesta Jeleninog ubistva. Međutim, vještačenjem baznih stanica mobilne telefonije utvrđeno je da je signal njegovog telefona lociran na samo nekoliko metara od mjesta gdje je pronađen Jelenin leš, u kanalu pored nasipa. Osim što ta činjenica pokazuje da je Zoran lagao u istrazi, ona nesumnjivo potvrđuje i da je bio na mjestu ubistva, dakle da je direktno umiješan u zločin. Kada to ukrstite sa podatkom da je na njegovim pantalonama nađeno blato sa mjesta zločina i da je njegov DNK nađen na Jeleninom lešu, onda je valjda sve jasno… – objašnjava naš izvor iz istrage.

(Informer)

Komentari

komentara