Magazin

OSTALA JOJ MODRICA: Miljan ZGRABIO Teodoru za ruku, SVI GA NAPALI, a onda REAGOVALO OBEZBJEĐENJE! (VIDEO)

Napisao A. K.

U toku prethodne noći u Bijeloj kući je organizovana žurka, na kojoj su zadrugari uz besplatno piće i alkohol uživali do ranih jutarnjih časova uz zvijezde narodne muzike koje su napravile odličnu atmosferu.

Čini se da zadrugarima nije bilo dovoljno uživanja, pa su žurku nastavili i u pabu. Produkcija je pustila muziku, oni su se maksimalno opustili, pjevali, igrali, a onda se situacija odmakla kontroli.

 

Naime, jedna polovina ukućana je željela da uživa uz muziku koja se našla na repertoaru produkcije, dok je Miljan Vračević želio da pjeva drugu vrstu muzike, što je njima smetalo. Teodora Džehverović je prišla i ugasila mikrofon koji je on držao, što je njega iznerviralo pa je fizički nasrnuo na nju. Za obezbjeđenje je opet bilo posla.

 

– Zbog agresivnosti ćeš meni da odgovaraš! – bila je bijesna Teodora, a Anđelo Ranković, kao i ostali zadrugari su napali Miljana zbog fizičkog nasilja.

 

Maca Diskrecija je stala u Miljanovu odbranu zbog čega su ostali zadrugari pobijesnili i na nju. Rasprava se nastavila u sobi, a kako je sve izgledalo pogledajte i sami:

(Pink.rs)

Komentari

komentara